Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 14.00-14.30

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 14.00-14.30

Ny pris

Koldbyvej 34, 2610 Rødovre

147 m2 villa

Kontant 4.195.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 14.00-14.30

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 14.00-14.30

ENERGIVENLIG VILLA I 1 PLAN TIL DEN PLADSKRÆVENDE FAMILIE


STOR INDKØRSEL - 5 SOVEVÆRELSER - 2 BADEVÆRELSER & DEJLIG UGENERET BAGHAVE

OMRÅDET
Islev er i dag en utrolig rolig og hyggelig bydel på grænsen mellem Rødovre og Herlev og med en stor
kolonihave på godt 400 haver, hersker her en helt særlig hyggelig stemning. Området byder på både
skønne naturomgivelser, offentlig transport, et hyggeligt lokalt butikstorv med dagligvarebutikker samt
skole og daginstitutioner. Til de aktive kan man nyde både gå og løbe ture langs Harrestrup Å eller bevæge sig mod Ejbymose hvor man kan se på fritgående får. Herudover er der svømmehal og andre gode sports/fritidstilbud inden for kort afstand blandt andet en stor legeplads med svævebane.
S-togsstation i Herlev er i en kort cykelafstand fra boligen. Skal der handles stort ind, er der heller ikke langt til det nye BIG Shopping Center eller Rødovre Centrum. Derudover byder Rødovres lokalmiljø ligeledes på Damhusengen og Damhussøen.
EJENDOMMEN
Her slipper man for at diskutere om hvem der kan parkere bilen på egen matrikel - her er snildt plads til 4 biler på den flotte flisebelagte indkørsel. På ejendommen vil I kunne se frem til en stor praktisk overdækning i forbindelse til husets indgangsparti, et flot nyere opført udhus med masser af plads til opbevaring, en stor gæsplæne med plads til boldspil eller festtelt og en dejlig stor terrasse med indbygget lys, til de lange og hyggelige aftener i det fri. 
Huset er i 2017/18 blevet moderniseret, renoveret og tilbygget. Her er bl.a. det originale tag blevet udskiftet med asbestfrit bølgeeternit, der er skabt et stort køkken-alrum med plads til hele familien, 2 soveværelser er blevet renoveret og placeringen af det tidligere køkken, har nu lukket op for muligheden for et kontor, pulterrum eller gæsteværelse. Tilbygningen byder på gulvvarme med separate termostater til samtlige rum. Der er hulmursisoleret i begge bygninger jf. energimærket - som giver ejendommen den samlede karakter "C".

INDRETNINGEN
Huset opleves stort og mulighedsrigt. I ét plan, er her plads til at hele familien kan boltre sig. Her er entré med plads til overtøj, et ældre badeværelse, 2 gode og renoverede soveværelser, et depotrum (tidl. køkken) & stort køkken-alrum. I den nyere afdeling er der gulvvarme (!), 2 yderligere soveværelser og et badeværelse. Stuen og køkken-alrummet er boligens hjerte - og her er masser af plads. Fra stuen er 2 udgange til have og terrasser. Indretningen er sublim fordelt med åben forbindelse imellem de 2 store opholdsrum, som fordeler de resterende 5 rum/værelser. - Velkommen til Koldbyvej 34!

7Antal rum
2018Ombygget
2Antal toiletter
663 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.687 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,124 / 19.212 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Casper Toft
home Rødovre

Salg og vurdering

catoft@home.dk

36 70 19 19

36 70 19 19