Kolby Hovedgade 29, Kolby, 8305 Samsø

195 m2 villa

Kontant 1.325.000 kr.

Samsø - Kolby


Smuk murermestervilla i 2 plan med dejlig og velholdt have

Smuk murermestervilla med god plads i to plan.

I stueplan rummer villaen velholdt køkken i massiv eg (2004) med plads til spisebord, større bryggers/grovkøkken, rummeligt badeværelse med brus og badekar, samt to gode stuer placeret ud mod villaens facade. Rummene forbindes af fordelingsgangen i midten af villaen, der også rummer trappeopgangen til tagetagen.

Villaens tagetage fordeler sig fra reposen øverst for trappen og til to soveværelser i god størrelse, et ekstra værelse samt gæstetoilet.

Ejendommen er beliggende på en hjørnegrund med en dejlig og velholdt have med hønsehus, frugttræer og et væld af blomstrende buske. Haven har endvidere god terrasse, hvoraf en del er overdækket. Boligen har indgangsdøre både fra vejen og fra villaens haveside. Ved villaens ene gavl er der etableret garage.

Ejendommen er beliggende på Sydøen af Samsø et lille kvarters kørsel fra/til færge, uanset om du kommer fra Sjælland eller Jylland.

Ejendommen kan frit benyttes til helårs- eller fritidsbeboelse efter eget ønske.

                                                  ------ooo------

Samsø er med i spidsen af udviklingen af vedvarende energi, og øen satser på energi i sol, vind og planter. Desuden prioriterer kommunen også trygge omgivelser for børn og ældre særlig højt, og her findes bl.a. gode skoler, børneinstitutioner med pasningsgaranti, dagpleje til de små samt et velfungerende sundheds- og sikkerhedsberedskab.
Derudover har øen et aktivt kultur- og foreningsliv for både unge og ældre, og på øen findes bl.a. idrætshal, golfbane, kulturhus mm.
Få en forsmag på vores dejlige ø ved at læse mere på www.samsoe.dk

1908
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
595 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.325.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.705 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,184 / 6.361 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ulla Olsen
home Samsø

Daglig Leder - Salg og Vurdering

ullao@home.dk

86590022

86590022