Kogtvedvej 86, Kogtved, 5700 Svendborg

132 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Charmerende stråtækt ejendom i eftertragtet område nær vandet


Mulighed for FLEX-BOLIG - Velplejet havemiljø med skøn, ugeneret gårdhave

En allestedsnærværende hyggelig atmosfære kendetegner denne skønne ejendom i Kogtved. Det velholdte hus kan dateres tilbage til 1877, og det præsenterer sig smukt med bindingsværk og stråtag. Det tilhørende udhus fremstår i samme stil som boligen, og mellem de to bygninger finder du en virkelig skøn og ugeneret gårdhave – det perfekte sted at dække op til weekendbrunch eller sommermiddagen.
Med til ejendommen følger også en rummelig garage, og du kan tillige se frem til en velplejet, grøn have, der har flere solkroge. Det store udhus har flisegulv, loft til kip og vaskefaciliteter, og her er for indeværende etableret værksted.
Selve boligen byder på en overkommelig indretning i ét plan, og hvor end du bevæger dig rundt i hjemmet, mødes du af charmerende detaljer. Her skal blandt andet fremhæves de synlige loftsbjælker, de murede hylder og de fine fyldningsdøre, og bemærk også det rustikke støbejernskomfur i spisekøkkenet.
Det pæne køkken er holdt i et klassisk design med hvide skabs- og skuffeelementer, og her er både integreret køleskab og opvaskemaskine. Den tilstødende opholdsstue kan indrettes med spisebord og sofaområde, og en lille brændeovn sørger for ekstra varme på de mørke vinteraftener.
Huset rummer herudover tre regulære opholdsrum, hvoraf det ene har indbygget skab og egen udgang til terrasse. To af opholdsrummene ligger i den ene ende af huset sammen med et badeværelse, mens soveværelset er placeret i boligens modsatte ende, hvor du finder endnu et badeværelse. Planløsningen afrundes af en flisebelagt entré og en møblerbar fordelingsgang, der har direkte udgang til gårdhaven.
Beliggenheden er endnu en kvalitet ved ejendommen. Det eftertragtede kvarter grænser direkte op til Svendborgsund, og fra egen hoveddør har du kun omkring 450 meter ned til vandet. Du kan ligeledes spadsere til flere grønne områder, heriblandt Engenes frodige skovarealer. Nærmeste supermarked kan også nås til fods, mens cykelturen ind til Svendborg bymidte tager små ti minutter.
En så charmerende ejendom som denne bør uden tvivl opleves ved selvsyn, så kontakt os for en fremvisning allerede i dag – vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!
1877
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
814 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.083 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,079 / 6.266 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Mahler
home Svendborg

Indehaver, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

markm@home.dk

62214200

62214200