Kobberholm 7, Kobberholm, 6400 Sønderborg

242 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Unik og skøn Naturperle i landlige omgivelser


Økonomisk og bæredygtig opvarmning med jordvarme og solceller

Velkommen til en unik mulighed for at erhverve sig en ejendom midt i naturen med alt dertil hører. Kobberholm 7 er mere end bare en ejendom; det er en oase af ro og skønhed, omringet af en utrolig smuk natur. og samtidig kun 10 minutters kørsel fra Sønderborg centrum, samt blot 2 minutter fra motorvejsafkørslen i øst- og vestgående retning.

Ejendommen er opført i 1877 og byder på charme i ren Morten Koch stil med sit nyere lagt, stråtækte tag og flotte facade. Samtidig er det en ejendom, der har utroligt meget andet at byde på! 
Man har med respekt for husets alder løbende renoveret ejendommen og fusioneret flere moderne tiltag med det ældre look. Heriblandt bør nævnes, at der er et stort solcelleanlæg på garage/stald, hvilket sammen med jordvarme anlægget gør ejendommen utroligt økonomisk at opvarme. Faktisk er elforbruget meget tæt på ingenting. Dertil har man sidste år etableret en ny fedtstensbrændeovn, der er tilsluttet centralvarmen, så man i de kolde vinterdage kan supplere opvarmningen i hele boligen med fast brændsel. Ligeledes er der i 2022 installeret et WS minirensningsanlæg med kapacitet til familien.

Ejendommen er beliggende på en 18.599 m2 grund. Hvilket bl.a. gør det meget oplagt at have hestehold. Størstedelen af grunden er anlagt i græs og man har mulighed for at lade egne heste græsse direkte fra stalden. 
Ridebanen har ikke været benyttet i flere år og der skal meget lidt til at genetablere denne. Der ligger stadigvæk ridebane underlag under græsset. Dette er en forholdsvis stor investering, så der skal ikke meget til at genetablere denne.

Det flotte stuehus på 242 m2 bolig har en fin loftshøjde og indeholder:
Bryggers med flisegulv. Værelse/walk-in clloset fra 2021. Et hyggeligt landkøkken med spiseplads og adgang til den store opholdsstue med massive pitch pine gulve. Her er et godt lysindfald gennem de sydvendte vinduer og en dejligt ”vinterstue” i forlængelse af stuen. I modsatte ende af opholdsstuen træder man ind en hall med trappeopgang til førstesalen. Herfra er der desuden adgang til nyere renoveret badeværelse med Uno-form og soveværelse. Et større teknikrum/værksted med flisegulv, hvorfra der er adgang til loftet.

Førstesalen indeholder:
Repos/opholdsstue med tæppe. Herfra er adgang til to større, fine værelser, hvoraf det ene har hems. Der er et uudnyttet loftsrum, hvor det er oplagt at etablere ekstra badeværelse eller værelse.

Tilhørende boligen er en carport i stål på ca. 26 m2 og en stor garage/staldbygning på 153 m2. Her har tidligere været hestebåse, men den udnyttes i øjeblikket som garage/udhus.
Huset har derudover ca. 60 m2 terrasse, der er belagt med håndstrøgne flensburger tegl.

En ejendom der virkelig byder på alt det bedste, hvis du drømmer om at bo på landet, men samtidig i tæt afstand til byen.

6Antal rum
1990Ombygget
18599 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.859 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,968 / 18.257 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Lyng Nielsen
home Sønderborg

Ejendomsmægler MDE

jalyn@home.dk

74426575

74426575