Knud Aggers Vej 141, 7500 Holstebro

120 m2 villa

Kontant 2.095.000 kr.

Kvalitetsvilla med gode materialevalg


Velbeliggende i godt kvarter tæt på gode stisystemer og grønne områder

Er en kvalitetsvilla i ét plan noget for dig? Så kig med her.

Her får du en velbygget og fuldmuret etplansvilla i kvalitetsmaterialer, med bl.a. mahognivinduer og døre. Desuden carport under boligens tag med tilstødende udhus.

Boligen er indrettet med entré og adgang til godt bryggers. Godt lyst køkken med spiseplads og med adgang til 2 gode værelser. Hertil er et lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Desuden lys opholdsstue med udgang til terrasse og have samt kontor og soveværelse med walk-in.

Boligen er beliggende på  på en 860 kvm stor grund med gode flisebelagte terrasser og græsplæne. Hertil er et skur og overdækning opført i træ.

Ejendommen her er beliggende i Ellebæk som er et attraktivt boligområde i den vestlige del af Holstebro. Området byder på et roligt og familievenligt miljø, hvor man kan nyde den fredelige atmosfære. Med sin nærhed til byens faciliteter som indkøbsmuligheder, skoler og offentlig transport samt idrætsaktiviteter er Ellebæk et bekvemt sted at bo. Naturelskere vil også finde glæde i de omkringliggende grønne områder og naturskønne stier, der er ideelle til udendørsaktiviteter og rekreation. Ellebæk er et ideelt valg for dem, der ønsker at bo i et roligt og godt villakvarter. 
4Antal rum
1999Byggeår
860 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.737 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,111 / 9.627 kr.

Tjek boliglån