Knivsigvej 2, 6372 Bylderup-Bov

170 m2 villa

Kontant 675.000 kr.

Landejendom med fredfyldt beliggenhed


Velindrettet stuehus og store udbygninger

Hvis du drømmer om at bo landligt med masser af plads omkring dig, er denne spændende ejendom lidt uden for Ravsted værd at kaste nærmere blik på. Du får et hyggeligt stuehus på 170 m2 i to plan, og hertil kommer gode udbygninger med et væld af anvendelsesmuligheder. Der medfølger en dejlig sydvendt have, som er godt afskærmet af høje træer, og der er også en stor gårdsplads mellem ejendommens længer. 
Stuehuset daterer sig tilbage til 1869 og tager sig charmerende ud med hvide sprossevinduer og halvvalmet tag med en fin tagkvist til havesiden. Indenfor er der god plads at indrette sig på, og du får også mulighed for at sætte dit eget præg på de uudnyttede loftsrum. I stueplan skal særligt fremhæves de to stuer en suite, som adskilles af franske døre. Her får du et dejligt rummeligt opholdsmiljø med godt lysindfald fra de sydvendte vinduer. Fra den ene stue er der desuden udgang til terrasse/have, som bliver en naturlig udvidelse af opholdsarealet i sommermånederne.
Stueplan indeholder herudover to værelser og et badeværelse. Hertil kommer et køkken, der har plads til spisekrog, så det fungerer som et ekstra opholdsrum i det daglige. Endelig indeholder etagen et bryggers, et fyrrum og en rummelig entré med trappe til førstesalen. Heroppe er der to værelser, og herudover får du gode disponible kvadratmeter i de uudnyttede loftsrum.
Haven er sydvendt og ligger som en fredelig oase, hvor du kan nyde de grønne omgivelser. Med adresse her er man omgivet af åbne marker, og samtidig er der blot et par kilometer til Ravsted. Her er der både daginstitution, skole, idrætsfaciliteter og supermarked. Turen til Rødekro tager et kvarter i bil, og der er kun en anelse længere til Sønderborg.
Er du blevet nysgerrig efter at høre mere? Ring og bestil en fremvisning.
8Antal rum
1869Byggeår
10725 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

675.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.508 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,991 / 3.170 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045