Kløvermarksvej 8, 4300 Holbæk

77 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Holbæk


Eftertragtet bungalow med hyggelig have i gåafstand til Holbæk Fjord og Holbæk centrum

Villaen på Kløvermarksvej 8 ligger på en god villavej i kort cykelafstand til skole og kun få hundrede meter til gode indkøbsmuligheder. 

Villaen byder indenfor i entréen med spots, hvorfra der er adgang til en lys spisestue med udsigt over fjorden og hyggelig opholdsstue en-suite med brændeovn. Fra stuen er der desuden udgang til ejendommens ene terrasse. 
Ydermere rummer villaen godt soveværelse indrettet med god skabsplads, badeværelse fra 2010 med loft til kip og bruseniche, samt køkken med laminatgulv, centralstøvsuger og nedgang til underetagen, som i flere rum er i jord niveau.

Underetagen rummer 3 gode disponible rum, vaskerum med god skabsplads og viktualierum. 
Gangen og det ene rum er indrettet med spots og gulvvarme. Yderligere er der et lille teknikrum samt et opbevaringsrum. Fra underetagen er der udgang til terrasseområdet.

Villaen ligger kuperet med flere gode terrasser og med flisegang omkring villaen. Desuden er der dræn omkring villaen med isolering. Til ejendommen hører også garage i vejhøjde med centralstøvsuger. 

Husets yderst attraktive beliggenhed giver muligheden for en nem og praktisk hverdag for alle familiens medlemmer. Her er kort gåafstand til fjorden, byens centrum, skole, daginstitution og indkøb.

Alt i alt en skøn villa der skal opleves - Ring til Home og få en fremvisning.

Vi glæder os til at vise jer rundt. 

3Antal rum
1934Byggeår
468 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.835 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,403 / 11.486 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lars Clemmensen
home Holbæk

Partner, Salgschef & Ejendomsmægler MDE

larscl@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59