Nyhed

Klintevej 7, 5300 Kerteminde

175 m2 villa

Kontant 4.195.000 kr.

Kerteminde


Klassisk flot villa beliggende på attraktive "Feden" - en bolig med højt til loftet, smukke stuklofter og en beliggenhed tæt på Kerteminde Sydstrand - desuden 2 parkeringspladser via bagvej

Flot stilfuld villa beliggende i et særdeles eftertragtet boligkvarter med kun ca. 400 meter til Kerteminde Sydstrand, hvor der kan nydes en afkølende dukkert i Storebælt. Desuden tæt på bymidten med jollehavnen og hyggelige gader med butikker og restauranter. 
I nabolaget finder du desuden også et dejligt naturområde med skov. Idrætsanlægget og Kerteminde Tennisklub ligger også blot en kort gå/cykeltur fra boligen.

Kerteminde byder også på en golfbane af international standard ved Great Northern, hvor det smukke naturområde, Sybergland, også kan opleves.

Villaen er i stueplan indrettet med entré og bryggers med gulvvarme, dejligt køkken/alrum med klinker og gulvvarme, samt brændeovn og trappe til 1.salen. Adgang fra køkkenet til stuen via flot fransk dobbeltdør. I stuen er der flotte trægulve. 
I stueplan er der desuden stort soveværelse med udgang til skøn træterrasse, samt et stort lækkert badeværelse med nedsænket spa badekar, bruseniche og gulvvarme. I stueplan er der højt til loftet og smukke stuklofter. Skulle der ønskes en større stue, så kan væggen mellem stue og soveværelset fjernes.
På 1.salen er der ligeledes højt til loftet og størstedelen er uden skråvægge. Kvadratmeterne fordeles på repos, 3 gode værelser, lille badeværelse og et kontor/værelse med udgang til terrasse med en fantastisk fin udsigt over området.

Stort baghus med udekøkken, værksted og med rigtig mange hobbymuligheder.

Boligens udemiljø er pragtfuldt og fantastisk at opholde sig i på de dejlige sommerdage. Her er der en dejlig lukket og ugenert gårdhave til sommerens grill- og havefester. Fortil er der en flot og præsentabel have med græs og havedam.

Desuden 2 flisebelagte parkeringspladser og udkørsel via bagvej.

Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning af denne dejlige villa!

Se desuden boligvideo under 'video'
5Antal rum
1904Byggeår
2Antal toiletter
493 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.065 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,129 / 19.093 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Caroline Myrup Laakkonen
home Kerteminde - Munkebo

Ejendomsmægler

carol@home.dk

65324404

65324404