Købsaftale underskrevet

Klintevej 260, Elmelunde, 4780 Stege

111 m2 villa

Kontant 695.000 kr.

Fin halvandens plans villa, skønt beliggende med udsigt ud over mark.


- Mulighed for flexbolig og hurtig overtagelse

Drømmer I om enten at bosætte jer på Møn eller finde et skønt hus som flexbolig, så er det nu at I skal se med!

I bosætter jer tæt på alt det, skønne Østmøn har at byde på: bl.a. Møns Klint, smukke Liselund og Klintholm Havn med gode spisesteder og en dejlig strand. I er heller ikke langt fra Hjertebjerg Skole og Dagli’ Brugsen Borre og bussen kører ikke langt fra ejendom, så hvis I ikke har eller ønsker at have bil, så er dette bestemt en god beliggenhed. Stege by ligger blot 8 km. væk, og her kan I finde et bredt udvalg af butikker, restauranter og andre faciliteter.

Boligen på Klintevej 260 er en vedligeholdt villa, som byder på en rummelig stueplan. Her finder du et stort og funktionelt køkken/alrum, som er ideelt til at samle familien og vennerne omkring spisebordet. Derudover er der en hyggelig stue, som giver god plads til både afslapning og hygge.
En af de særlige detaljer ved boligen er den charmerende udestue, som er beliggende med direkte udgang til haven. Her kan du nyde de varme sommeraftener eller læse en god bog i fred og ro. Stueplanen inkluderer også et stort, lyst værelse og et badeværelse med brus og vaskefaciliteter.
På førstesalen finder du et stort repos, som kan indrettes efter dine behov og ønsker. Herudover er der to gode værelser, som er ideelle til både børn og voksne.
Boligen har en indbydende entré med en flot trappeløsning, som fører op til førstesalen. Alt i alt er Klintevej 260 en fantastisk bolig, som byder på masser af plads og lys.

Grunden er 755 m2 stor og med plads til at sætte jeres eget præg, hvis I ønsker en nem have eller er med grønne fingre og ønsker blomsterbede eller urtehave.
Dertil to gode udhuse med plads til både haveredskaber og cykler.

Fibernet er allerede indlagt i ejendommen, så I har mulighed for at arbejde hjemmefra med god internetforbindelse. 

Ejendommen opvarmes med oliefyr, suppleret af nyere varmepumpe som sidder i stuen. 

Har du set dig lun på denne villa, så forstår vi dig godt! 
6Antal rum
1935Byggeår
755 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Stender
home Møn

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

mist@home.dk

55 81 15 51

55 81 15 51