Klinten 5, Benløse, 4100 Ringsted

178 m2 villa

Kontant 4.675.000 kr.

Skøn etplansvilla i Benløse


Perfekt til børnefamilien

På en blind vej i Benløse har I nu muligheden for at overtage denne indflytningsklare etplansvilla fra 2016, som har en planløsning, der passer perfekt til børnefamilien. Inden døre er der nemlig separate soveafsnit, store opholdsmiljøer, som vender rigtigt for solen samt en integreret garage, så I kan træde tørskoede indenfor.
Vinkelhuset er flot med grå mursten, et sort tegltag og på sydsiden er der solceller på taget. Huset står på en 1.070 m2 stor matrikel, hvilket giver jer en have med mange muligheder. Inden døre er der alle de moderne faciliteter, som må forventes i nyere boliger.
Køkken-alrummet er et skønt sted at samles, da der er loft til kip, store vinduespartier mod syd samt ovenlysvinduer, hvilket giver en øget fornemmelse af rummelighed. Der er også akustikloft i rummet, så lydniveauet holdes behageligt. Køkkenet er udført i et stilrent design med hvide elementer og sorte bordplader. Herfra er der dobbelte døre ind til opholdsstuen, hvor I kan slænge jer i sofaarrangementet.
Der er tre værelser, og forældresoveværelset ligger i en fløj for sig selv i direkte forbindelse med et badeværelse og et walk-in-closet. I den modsatte ende er børneafdelingen, hvor de to værelser har faste skabe til garderoben. Det andet badeværelse ligger tæt herved.
I læ af villaen har I et kæmpe terrassemiljø, som vender mod syd og vest, der er oplagt til havefesterne og grillaftenerne. Rundt om huset har I et stort græsareal med plads til børneleg.
I bosætter jer i et nyere, attraktivt kvarter i Benløse. Fra adressen er der kort afstand via et stisystem til skole og sportsfaciliteter. Derudover kommer I nemt til naturområder, indkøb og motorvejen.
Kom og mærk den gode stemning.
6Antal rum
2016Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.675.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.035 kr.

Udbetaling

235.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

26,839 / 21.245 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Holm
home Ringsted

Partner og Ejendomsmægler, MDE

rholm@home.dk

57 67 46 00

57 67 46 00