Klemmen 4, 9990 Skagen

168 m2 villa

Kontant 8.000.000 kr.

'SKAGENSVILLA' I SÆRKLASSE - GENNEMGÅENDE KLASSISK STIL OG MATERIALER AF HØJ KVALITET


Beliggende i det centrale Kappelborg kvarter med byen og havnen lige rundt hjørnet

Hvis man har interesse for 'skagenshuse', traditionel byggeskik og klassisk stil og arkitektur, så er denne villa det helt ideelle. Her er tale om en gennemgribende renovering og tilbygning, der er udover det sædvanlige. Indretning, materialevalg og farver går op i en højere enhed og skaber et unikt hus i Skagens bymidte. Gemt væk, i bunden af den lille blinde vej - Klemmen. Fra området Kappelborg i det centrale Skagen har du byen og lystbådehavnen lige rundt hjørnet, men stadig trukket tilpas væk, således man får et uforstyrret uderum med sydvest vendte terrassearealer.

Byggeriet har foregået i årerne fra 2017 - 2023 og tankerne har altid været, at det hele skal være nemt. Derfor er der udelukkende anvendt materialer af høj kvalitet ligesom der bl.a. er lagt op til flisebelagte gårdmiljøer udendørs.

Indretning:
Entré i åben forbindelse med bryggers, hvor der også findes gæstebadeværelse. Åbent køkken-alrum og stue med sildebens gulv, bjælkelofter, biopejs og masser af lys. ligeledes findes der ved køkkenet et soveværelse med skabsvæg.

1. sal med loft til kip, tagvinduer og fritlagte hanebånd: Repos med adgang til to værelser samt en skønt badeværelse med kvist, bruseniche og teglstens gulv.

Særligt skal fremhæves følgende; ens skabs- og køkkenelementer bl.a. med tappede skuffesamlinger i køkken, flotte gulve og lofter, Louis Poulsen lamper,  lækre små detaljer, træpaneler, SG smarthome med internet udtag i alle rum samt meget mere.

Hør mere om denne flotte villa.    
1907
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
390 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.000.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.155 kr.

Udbetaling

400.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

48,858 / 37.948 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666