Klejs Møllevej 8, Klejs, 7130 Juelsminde

153 m2 villa

Kontant 1.145.000 kr.

KLEJS - JUELSMINDE


Velholdt villa med LUFT/VAND varmepumpe og E-mærke C !!

Boligen fremstår velholdt, og det er tydeligt, at ejerne har passet godt på den. 
I 2022 blev taget gennemgået - der blev udskiftet plader, det blev renset og malet med 10 års garanti, så du kan være sikker på, at det er i tip-top stand. Haven er en rigtig hyggehave med flere kroge, og den er blevet kærligt passet og plejet gennem årene. Her finder du flere forskellige frugttræer og bærbuske, og en velplejet græsplæne, perfekt til udendørs leg og boldspil. Terrasselivet er en vigtig del af oplevelsen her. Der er 2 overdækkede terrasser, der giver dig mulighed for at nyde både morgen-, middag- og aftensolen. Den særlige morgenterrasse er unik med sit tag af æbletræer. Her kan du plukke et frisk æble til morgenmaden, mens du sidder i ro og fred og nyder den stilheden og roen. 
Boligens indretning:
Den ekstra store stue, der blev tilbygget i 1977, er et skønt samlingspunkt med en hyggelig brændeovn og direkte adgang til både morgen- og aftenterrasserne. Modulia køkkenet fra 1996 har en spisekrog, hvor familien kan samles om måltiderne. Det lyse Modulia bryggers med egen indgang tilføjer ekstra praktisk funktionalitet til hverdagen. Soveværelset er stort og har en skøn udgang til haven samt en væg med indbyggede skabe, der giver masser af opbevaringsplads. Der er desuden to gode værelser med skabe, hvilket gør boligen ideel til en familie. Den store entre, der tidligere fungerede som et værelse, tilføjer ekstra plads og fleksibilitet til boligen. De to badeværelser med bruseniche - det ene med gulvvarme - sikrer, at der aldrig er kø ved morgenbadet. 
Til ejendommen hører også en praktisk dobbelt carport til beskyttelse af din bil, et godt isoleret og opvarmet redskabsrum/udhus samt et stort brændeskur. Gå ikke glip af chancen for at opleve alt, hvad denne ejendom har at byde på. Kontakt os for en fremvisning, så du kan se det hele med egne øjne.
Område:
Landsbyen Klejs har små 400 indbyggere og naturen er speciel, da Klejs ligger meget højt og har en fantastisk udsigt. Fra adressen er kort afstand til alt hvad du drømmer om. Kun få minutters kørsel fra adressen finder du den hyggelige landsby Rårup med egen skole, børnehave, sportshal, forsamlingshus osv. Skolebussen går lige for enden af vejen, og fællesskabet blandt naboerne er helt i top. Den smukke havneby Juelsminde kan nås på blot 10 min og Horsens på kun 15 min. 
Motorvejen nås ligeledes også på 15 min via den ny omfartsvej syd for Horsens. Der er gode indkøbsmuligheder samt idrætsfaciliteter i både Juelsminde og Hornsyld. Så drømmer I om at bo på i naturskønne omgivelser med kort afstand til alt ?
- Gi' home Juelsminde et kald på telefon 73707130 og lad os hører om jeres drømme!
5Antal rum
1977Ombygget
2Antal toiletter
1016 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.145.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.162 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,668 / 5.303 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130