Kirsebær Alle 3, Øverød, 2840 Holte

174 m2 villa

Kontant 8.795.000 kr.

Charmerende villa fra år 1900 på hele 245 etagemeter


På én af de smukkeste villaveje i Holte, med gåafstand til natur, midtpunkt, skole og s-tog

Det er en sand fornøjelse at udbyde denne smukke og velholdte villa (se selv tilstandsrapporten) placeret på en særdeles eftertragtet villavej. Her på Kirsebær Allé har I nemlig gåafstand til alt I kunne drømme om, og så er beliggenheden ligeså indbydende som selve boligen. Hjertelig velkommen hjem.
Villaen er en flot og harmonisk bolig, der dateres til år 1900 og byder på et hav af muligheder. Her får I højt til loftet og smuk stuk, samt velindrettede etager, der egner sig særligt godt til børnefamilien. På førstesal møder I nemlig tre gode værelser, det ene med udgang til en stor og solrig terrasse, samt en repos og et flot og rummeligt badeværelse med separat bruseniche og opbevaringsmuligheder.
I stueplan venter jer en entré, et værelse, et gæstetoilet samt to smukke stuer og et køkken i forlængelse heraf. Køkkenet fremstår yderst velekviperet og charmerende i pæn stand med alt i hårde hvidevarer. Fra stueplan har I desuden udgang til de attraktive terrassemiljøer, både med og uden overdække, samt den store, grønne have med flot beplantning og sågar en swimmingpool at nyde tilværelsen ved.
Til villaen hører desuden et kælderplan med disponible rum samt et praktisk vaskerum - og udendørs finder I en garage til familiens bil samt endnu et disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder.
Med adresse på Kirsebær Allé kommer I til at bo på en smuk og grøn villavej, der giver jer en attraktiv nærhed til både bymiljø og naturskønne landskaber. I har nemlig blot en lille kilometer til Holtes hyggelige bymidte, hvor I finder dejlige spisesteder, forretninger og velassorterede dagligvareforretninger. Herfra møder I også Holte Station, der let forbinder jer med blandt andet København. For rekreative arealer har I både Søllerød Sø og Geelskov en kort gåtur fra hjemmet, hvor weekendens udflugter og de daglige gå- eller løbeture let kan realiseres. I området finder I desuden gode skoler og daginstitutioner. Ja, her får I det hele og endda lidt til!
6Antal rum
1965Ombygget
2Antal toiletter
1319 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.375 kr.

Udbetaling

440.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

50,370 / 41.145 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Starup Kjelfred
home Holte

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nkjo@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44