Kirkevænget 73, 8310 Tranbjerg J

180 m2 villa

Kontant 3.498.000 kr.

Storvilla med attraktiv planløsning og god beliggenhed


Tranbjerg

På en attraktiv placering midt i Tranbjerg, har vi hos home fornøjelsen af at udbyde et af denne velholdte villa  beliggende på et lukket vænge.   
I kort gå afstand herfra har man flere indkøbsmuligheder, Tranbjergskolen, offentlig transport, herunder letbanen, som nemt transporterer en ind til bl.a. Aarhus C. I nærområdet kan der yderligere nævnes legepladser, fodboldbaner samt grønne områder. Tranbjerg by er generelt meget børnevenlig grundet de mange cykel- og gangstier, som gør, at man kan færdes rundt på sikker vis.
Foran huset har man et større stenbelagt indkørsel med plads til parkering af flere biler, ligesom her er garage og skur og sauna.

Ejendommen ligger på et lukket vænge og er dermed et oplagt valg til børnefamilierne.  Boligen er indrettet med god fordelingsentre med god plads til at kunne hænge overtøjet. Herfra er der adgang til  velholdt gæstetoilet med lyse klinker. Her er mulighed for at få en villa med 5 værelser plus et multirum/aktivitetsrum. I dag er der 4 gode regulære værelser, alle med en god størrelse og dermed oplagt til den store børnefamilie. Pænt gæstetoilet som fremstår oprindeligt, men meget velholdt ligesom resten af boligen. Klassisk elementkøkken med kig til forhaven og med spiseplads. Godt bryggers med skabsplads og direkte udgang til en skøn gårdhave og flot velplejet have med smukke buske og træer. Dejlig stor stue med mulighed for at kunne dække op så hele familien kan samlet om spisebordet og en hyggelig pejsestue. Der er i stuen mulighed for at kunne lave endnu et værelse. 
Pænt klassisk badeværelse med farvede klinker og badekar. 
   

Den skønne have og terrasse er oplagt til jer som søger plads til afslapning og leg med børnene. 

En oplagt bolig for dig der søger efter meget velholdt villa med god beliggenhed. 

En bolig, som skal opleves!
 
6Antal rum
1974Ombygget
2Antal toiletter
835 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.398 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,126 / 16.206 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Sindal Jensen
home Tranbjerg - Solbjerg

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

sjens@home.dk

86290711

86290711