Kirkestræde 4, Hammelev, 6500 Vojens

185 m2 villa

Kontant 695.000 kr.

Hammelev


Rummelig 2-families ejendom med gode muligheder

På Kirkestræde 4 i Hammelev udbydes denne velholdte 2-families ejendom til salg. Med et samlet boligareal på hele 205 m2, er der således en oplagt mulighed for at bo flere generationer under samme tag, eller mulighed for udlejning.

Hammelev er et attraktivt område, hvor der findes vuggestue, børnehave og skole indenfor bygrænsen, og der går busforbindelse til både Haderslev og Vojens hver halve time. Derudover byder Hammelev på et aktivt foreningsliv, rideskole, keglehal, motionscenter, mm. og ikke at glemme den årlige byfest. Her er ligeledes gåafstand til Pamhule Skov, Tørning Mølle og Stevning Dam, hvilket giver gode muligheder for at komme ud og nyde naturen.

Stueplan indeholder: Privat entré i forbindelse med badeværelse med karbad og gulvvarme. Snedkerlavet køkken fra 1971 med plads til spisekrog. Rummelig opholdsstue med en naturlig inddeling af spise- og dagligstue. Lyst soveværelse og et børneværelse.

Fra den fælles entré mod gaden er der trappeforløb til førstesal og til kælderplan. Samt indgang til fyrrum hvor træpille fyret er placeret.

På første sal finder vi: Køkken i åben forbindelse til rummelig opholdsstue. Lyst og rummeligt soveværelse, gennemgangsværelse med plads til kontor. børneværelse samt et lyst badeværelse med bruseniche.

Kælderplan byder på vaskerum og et disponibelt rum med plads til opbevaring.

Her får I en ejendom med gode muligheder for udlejning, eller plads til den store familie der ønsker at bo flere generationer under samme tag.

Tøv ikke med at bestille en fremvisning allerede i dag på 74 53 05 45.

1881
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal badeværelser
177 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.218 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,373 / 3.393 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545