Kirkegade 68, 6700 Esbjerg

150 m2 villa

Kontant 6.698.000 kr.

Smukkeste palæ villa i Kirkegade med tilhørende garage.


Sjæl, charme og god stil - en sjælden udbudt perle

På en af de smukkeste gader I Esbjerg, i hjertet af byen, sælges en helt unik bolig med sjæl, charme og masser af god stil.
Allerede når man kører ned ad gaden, hvor de smukke hvide palævillaer ligger som perler på en snor, fornemmer man, at her er tale om en ganske særlig bolig.
De nuværende ejere har løbende renoveret boligen med sans for æstetik og de mange smukke arkitektoniske detaljer. Palævinduer, sildebens gulve, paneler, stuklofter m.m. skaber helt unikke rumvirkninger, som både rammer krop og sjæl.
Igennem forhaven og via trappen når man op til den smukkeste hoveddør, hvor man åbner og træder ind i en hyggelig entre, med trappe til 1. sal og trappe til kælderetagen. Ligeledes er der dør ud til den dejlige, velanlagte have. Desuden lille gæstetoilet.
Det store, lækre køkken/alrum er samlingspunktet. Køkkenet er arbejdsvenligt indrettet med hvide elementer. Der er plads til opdækning til hele familien. Fra alrummet er der udgang til den skønneste veranda, hvor aftensolen og view over haven, kan nydes. 2 smukke stuer ensuite med masser af sjæl og mange møbleringsmuligheder.
På vej op til første salen findes endnu et gæstetoilet. På 1. salen er der et pænt lyst badeværelse. Stort soveværelse og 2 værelser, hvoraf det ene i dag anvendes til walk-inn.
Repos med trappe op til loftrummet, som tidligere har været indrettet med pigekammer, men som ikke er med i boligarealet. Dette loftrum kunne blive et fantastisk rum.
Underetagen er flot istandsat med flere gode disponible rum. Praktisk bryggers med udgang til overdækket terrasse. Derudover et fint baderum og depotrum.
Haven er et kapitel for sig og ”omfavner” dig når du træder ind i den. Her er plads til både leg og hygge.
Endvidere tilhørende stor garage med plads til bil og redskaber – noget som er lidt af en sjældenhed i disse gader.
1907
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
394 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.507 kr.

Udbetaling

335.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

40,993 / 32.047 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marianne Christensen
home Esbjerg

Ejendomsmægler, valuar og indehaver

march@home.dk

75137011

75137011