Kirkegade 49, Hjordkær, 6230 Rødekro

135 m2 villa

Kontant 1.375.000 kr.

Velholdt ejendom centralt i Hjordkær


Stor garage, dejlige terrasser og butikslokale mod vejen

Det er en ejendom med masser af gode muligheder, der venter jer her på Kirkegade 49 i Hjordkær. Der er nemlig tale om en velholdt gulstensejendom i ét plan, som blev opført i 1964, og i forlængelse af en velindrettet bolig får I et rummeligt butikslokale.
Butikken er orienteret mod vejen, og der er sørget for god synlighed samt plads til parkering udenfor. Ejendommen er således perfekt for jer, der drømmer om at kunne slå hjemmeadressen sammen med arbejdspladsen.
Fra butikslokalet er der direkte adgang til boligen via et værelse, som eksempelvis kan benyttes som kontor. Derudover rummer boligen yderligere tre gode værelser, og dertil kommer et klassisk flisebadeværelse med badekar.
I får også en stor, lys opholdsstue med terrasseudgang samt et køkken med mulighed for at indrette en god spiseplads. Som et ekstra plus har huset også et oplagt viktualierum samt endnu et meget anvendeligt opbevaringsrum ved entréen. Herfra er der videre adgang til ejendommens garage, hvor der foruden parkeringsplads er masser af plads til for eksempel værkstedsaktiviteter og lager.
Udendørs på den 967 kvadratmeter store grund er der sørget for fine rammer om de fælles hyggestunder på såvel den sydvendte terrasse lige udenfor stuen som i den dejlige baghave, der vender mod vest. Her er der endnu et terrassemiljø, og da det ligger i læ af både garagen og selve villaen, har det nærmest karakter af en gårdhave. Foran huset er der også plads til en god terrassekrog, så I kan se frem til at kunne følge solens gang over himmelen hele dagen igennem.
Beliggenheden giver jer let adgang til alt det, der er brug for i det daglige, for I kommer til at bo lige mellem Dagli’Brugsen og byens skole. Der er således blot et par minutters gang til begge steder, og Hjordkærhallen finder I også lige i nærheden. Endelig er det også værd at bemærke den lette adgang til såvel Rødekro og Aabenraa som til motorvejen, der let fører jer videre omkring til områdets øvrige større byer.
Kontakt os allerede i dag for en fremvisning og få mange flere detaljer.
1964
Byggeår
5
Antal rum
967 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.375.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.731 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,560 / 6.693 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045