Kirkegade 26, Hjordkær, 6230 Rødekro

119 m2 villa

Kontant 1.150.000 kr.

Indflytningsklar villa centralt i Hjordkær


Tæt på skole, institution og indkøb

Set udefra præsenterer villaen fra 1950 sig med charmerende, røde mursten, vedligeholdelsesfrie vinduer og et nyere, valmet tag. Samtlige af familievillaens 119 kvadratmeter er indflytningsklare med et komplet nyt køkken og stuemiljø. Planløsningen er optimal med soveafdeling på førstesalen og åbne opholdsrum i stueplan, og i den store have får I både terrasse og græsplæne. Velkommen til Kirkegade 26 i herlige Hjordkær.
Træd indenfor i stueplanet, hvor I får et stort opholdsrum i tiptop stand med plads til hele familien. Køkkenet er spritnyt, sort og stort med meget bordplads, skabsvæg og ovnen i komfortabel højde. I det flotte opholdsrum kan I vælge at sætte jer på barstolene i køkkenet, ved spisebordet i den absolutte nærhed eller i sofaen ved væg-pejsen. Loftet i stueplan er gennemgående med spots, og gulvene fra stueplanet går igen på første sal, hvor I via den charmerende trappe finder soveafdeling og badeværelse. Boligens tre værelser er rummelige, og badeværelset er pænt med hvidt baderumsmøbel og lyst grundet det store vindue med strukturglas. I får derudover en god og anvendelig kælder på 35 kvadratmeter med tre disponible rum, hvor vaskefaciliteterne oplagt kan stå i det ene.
Haven har en imponerende størrelse med en grusbelagt plads i forhaven, en stor terrasse med flere gode opholdszoner og udsigt til den store græsplæne med plads til børn og boldspil. I finder desuden et udhus i baghaven, som bidrager med både læ og opbevaringsplads.
I bosætter jer centralt i Hjordkær nær større byer som Rødekro og Aabenraa. Børnene kan gå i skole på få minutter, og institution og indkøb kræver også kun en kort gåtur. Desuden byder Hjordkær på et super godt foreningsliv.
Villaen er det oplagte valg til eksempelvis førstegangskøbere eller den lille familie, så giv os et kald, hvis I kan se jer selv bo her.
3Antal rum
1950Byggeår
1491 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.150.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.729 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,720 / 5.342 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045