Kirkedalsvej 39, Rårup, 7130 Juelsminde

146 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

JUELSMINDE - RÅRUP


Totalrenoveret og indflytningsklar bolig med gulvvarme og flot energimærkning

Drømmer I om en totalrenoveret indflytningsklar ejendom med lavt varmeforbrug i en charmerende landsby, hvor der er godt sammenhold mellem naboer og børnefamilier?
Vi inviterer jer indenfor på Kirkedalsvej 39 - en ejendom som er nænsomt renoveret, og hvor kun den perfekte finish er godt nok.
Ejendommen blev købt af nuværende ejere i 1994, som har fået et rigtig dejligt hjem ud af det skønne hus. Her har virkelig været fokus på detaljerne, og tilstandsrapporten siger bestemt det samme med kun minimale bemærkninger.

Ejendommen har i sælgers ejertid fået følgende renoveringer, indlagt vandbåret gulvvarme i stueplan, efterisoleret vægge, el over alt, lofter og vinduer. Dertil er der sket en forsikringsskade på 1. salen i 2019, som nu har skabt rammerne for et fantastisk rum.
I 2009 tilbyggede sælger ejendommen med et stort bryggers, badeværelse og soveværelse med walk-in closet.
Indretning:
Når I træder indenfor i entreen, er der en god stor trappe på højre hånd, der fører op til 1. sal, hvor der findes et dejligt åbent multirum, med et fantastisk lysindfald fra de store ovenlysvinduer. Her er der mulighed for en god rumopdeling der vil give 2 værelser og/eller kontor, se alternativ plantegning.

Hvis I går til venstre fra entreen, finder I boligens opholdsstue, som kombinerer sofagruppe og spiseplads i direkte forbindelse til køkkenet. Køkkenet fra Kvik blev skiftet 2011, hvor gulvvarme og gulve også blev etableret.

Hvis I fortsætter gennem huset, møder I husets bryggers, som er stort og rummeligt, og ovenlysvinduer kan åbnes med en fjernbetjening. Bryggerset giver også adgang til soveværelset med walk-in closet samt et stort badeværelse.
Tilhørende boligen er et stort hobbyrum, som er isoleret med +250mm over alt. Her er indlagt varme og kloak, således man evt. kan udnytte dette som et teenagerum.
Herudover er der en dobbelt carport og en dejlig stor udestue, som samler hele ejendommen, og som er stor nok til at have hele familien på besøg. 

** TAGET PÅ BILLEDET ER REDIGERET, TAGET ER I RIGTIG GOD STAND I FØLGE TILSTANDSRAPPORTEN OG KAN DERFOR NEMT MALES**

Er du tilflytter til Rårup, så læs om byen her samt videoen via linket: www.hedenstederne.dk/raarup
1949
Byggeår
4
Antal rum
800 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.560 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,448 / 5.826 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Nielsen
home Juelsminde

Ejendomsmægler, MDE

thnie@home.dk

73707130

73707130