Kildevænget 5, 6100 Haderslev

149 m2 villa

Kontant 1.125.000 kr.

Haderslev


Velholdt villa med gode muligheder

På kildevænget 5 i den sydlige bydel af Haderslev, udbydes denne charmerende gulstensvilla. Villaen er beliggende i et roligt område på lukket vænge. Her kan I glæde jer til at få let adgang til den skønne natur, der omgiver byen. Samtidig tager en cykeltur til centrum under ti minutter, og endnu tættere på venter den nærmeste skole, gode pasnings- og fritidstilbud samt indkøbsmuligheder.

Villaen er opført i 1964 og byder på 149 boligkvadratmeter foruden 31 kvadratmeter kælder. Huset byder på en god planløsning og fremtræder pænt og vedligeholdt, med mulighed for at sætte eget præg.

Hoveddøren åbner op til entréen med en lang fordelingsgang, som fordeler alle villaens rum i stueplan. Et godt køkken med god arbejdsplads som fremstår i pæn original stand. I åben forbindelse til køkkenet finder vi spisestuen – herfra er der udgang til udestuen. En rummelig opholdsstue med gode indretningsmuligheder og et behageligt lysindfald.

I modsatte ende af huset finder vi en god værelsesafdeling med to børneværelser og et stort soveværelse med skabsvæg. Badeværelset har både badekar og bruseniche. Yderligere finder man et bryggers med vaskefaciliteter og egen indgang.

Kælderen byder på store disponible rum med mange anvendelsesmuligheder og egen indgang.

Udenfor venter en dejlig ugenert have med mange blomsterbede og buske. Her er også en stor flisebelagt terrasse med en lille overdækning – her kan man rigtig nyde sommeren med optændt grill og legende børn i haven.

Tilhørende huset er en god indkørsel med gode parkeringsmuligheder, og for enden af indkørslen er en 28 kvadratmeter stor garage.

Hvis denne villa fanger jeres opmærksomhed – så kontakt os allerede i dag for en fremvisning!

1964
Byggeår
5
Antal rum
975 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.125.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.321 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,944 / 5.389 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545