Kildebakken 55, 6940 Lem St

164 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Rummelig og familievenlig rødstensvilla


- velkommen til Kildebakken 55 i Lem

Drømmer I om at slå jer ned i et hus med plads til familien? - så har I fundet det helt rette sted...

På Kildebakken 55 er der godt med plads til store og små familiemedlemmer både indendørs og udendørs, og så kommer I til at bosætte jer i et fredeligt nabolag med nem adgang til alle hverdagens fornødenheder.
Rødstensvillaen blev opført i 1973 og fordeler sig over stue- og kælderplan med god plads til også at invitere familien over. Der er nemlig 3 rummelige soveværelser i stueplan, der hver især fremtræder pæne og velholdte med god opbevaringsplads til store såvel som små. I får glæde af to stuer i forlængelse af hinanden, et moderne køkken med spændende indretningsdetaljer samt et bryggers med alt i hårde hvidevarer. Derudover er der også badeværelse og gæstetoilet til rådighed i stueplan, ligesom der også er en møblerbar gang med plads til ophæng og siddebænk.
Kvadratmeterne fortsætter i kælderetagen, og de fordeler sig over flere gode disponible rum. På den måde har I både plads til opbevaring af større ejendele, men der er også rig mulighed for at indrette kontor, atelier eller hobbyrum til de af jer, der har arbejdsomme og/eller kreative fingre - ELLER måske som tenage-afdeling? Hertil skal det nævnes, at der i kælderetagen også er et ekstra bryggers, som fremtræder lige så funktionsdygtigt som dét ovenpå og et ekstra badeværelse, ligesom kælderen har egen indgang.

Udenfor venter jer en hyggelig og afskærmet have med et lille hegn, som lukker forhaven og dermed gør det muligt at lukke hunden ud på græsset, og så råder ejendommen også over et skur og en carport.
I bosætter jer på en rolig vej i et nabolag med hurtigt genkendelige ansigter, hvilket gør det til et oplagt sted for familien at slå sig ned. Tæt på boligen findes skole- og fritidstilbud og godt én kilometer væk er der indkøbsmulighed. Lem er en aktiv landsby med et rigt foreningsliv, der tilbyder et bredt udbud af aktiviteter for alle aldersgrupper. Der er altså tale om en dejlig by, som hele familien kommer til at nyde godt af hele året rundt.
Bestil en fremvisning på tlf.; 9732 0899.

1973
Byggeår
5
Antal rum
3
Antal badeværelser
850 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.174 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,236 / 4.901 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

David Ørskov
home Ringkøbing-Skjern

Indehaver

davi@home.dk

97320899

97320899