Købsaftale underskrevet

Kelstrupvej 14, Jyderup, 4560 Vig

161 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Kelstrup, Jyderup, 4560 Vig


Charmerende og rummelig villa i det skønne Kelstrup

Velkommen til skønne Kelstrup, hvor I nu har muligheden for, at erhverve denne super charmerende og moderniserede villa beliggende på Kelstrupvej 14. Fra Kelstrup er der ikke langt til den velkendte Vig by, hvor I finder både gode indkøbsmuligheder, togstation, biograf, svømmehal og meget andet.

Denne ejendom har et utal af gode ting som fortjener at blive fremhævet. Her kan det blandt andet nævnes, at der er intalleret top moderne luft til vand varmepumpesystem, der giver en fuldkommen energioptimering af hele huset. 

Derudover er der blevet åbnet op ind til køkkenet, således at der nu er åben forbindelse til resten af spisestuen og den store stue, hvor man også har fået installeret luft til luft varmepumpe samt pilleovn, som bidrager med både ekstra varme og hygge i aftentimerne. 

Fra husets pæne og lyse entre, har I adgang til pænt og velholdt badeværelse med brus, samt husets ene af de i alt 4 værelser. Alle værelserne er har god plads, og er fordelt således, at man har et værelse i stueplan og de resterende værelser på husets 1.sal. 

Huset ligger på en dejlig stor grund, hvor her er rig mulighed for at skabe en fantastisk have.  Her er plads til både smukke blomsterbede, drivhuse, orangeri, trampolin, legehus eller gyngestativ - det er kun fantasien der sætter grænser her. 

Ejendommen har ligeledes en fin carport, så bilerne kan stå tørt. 

Leder I efter en helt unik villa, med mange muligheder, så kontakt os allerede i dag på tlf. 59650165 

Vi glæder os til at vise jer rundt.
1902
Byggeår
5
Antal rum
1158 m2
Grundareal
Energimærke

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Asnæs

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 65 01 65

59 65 01 65