Købsaftale underskrevet

Kausager 14, Varnæs, 6200 Aabenraa

317 m2 villa

Kontant 1.875.000 kr.

Rummelig villa til den store familie


317 kvm. bolig + gode udbygninger og mulighed for erhverv

Det er en stor, rummelig villa på hele 317 kvm, der venter jer på Kausager 14 i Varnæs. Her får I masser af plads både inde og ude, for grunden er på 3.563 kvm, og med et par gode udbygninger får I også ideelle rammer til hobbyerne eller til erhverv. Alt i alt en meget spændende ejendom for den pladskrævende familie, de selvstændige erhvervsdrivende eller de tyske kunder, som drømmer om masser af kvadratmeter kun 40 minutters kørsel fra Flensborg.
Hoved huset består af halvandet plan, hvor stueplanet rummer et køkken-alrum, en stue, et bryggers, et badeværelse og fire værelser. To trapper fører op til førstesalen, hvor den ene halvdel fordeler sig over en stue, et soveværelse og et stort, lækkert badeværelse. Den anden del indeholder et disponibelt rum, der er oplagt som kontor eller walk-in-closet, og endnu en stue med opgang til en hems.
Udbygningerne har et hav af anvendelsesmuligheder, for takket være de mange kvadratmeter, den gode lofthøjde og de forskellige størrelser på rummene kan I lave alt fra værksted til showroom, kontor og atelier. Både mekanikeren, snedkeren og andre, der har brug for godt med albuerum, kan få stor glæde af udhusene.
Haven er et sandt mekka med en stor græsplæne, smuk, blomstrende beplantning og flere terrassemiljøer, og her kan I færdes fuldkommen ugeneret. Nyd solen på den overdækkede, sydvendte altan, eller inviter venner og familie over til en grillaften på fliseterrassen.
Alle de praktiske faciliteter til hverdagen findes knap fire kilometer fra adressen, mens naturskønne arealer ved kysten og skoven kan nås på en kort cykeltur.
10Antal rum
1987Ombygget
2Antal toiletter
3563 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lützen Christensen
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

lutz@home.dk

74624045

74624045