Kattegatvej 11, Fælledvejskvarteret, 7000 Fredericia

126 m2 villa

Kontant 2.895.000 kr.

Charmerende villa med mange muligheder


Med havudsigt og 126 bolig m2 samt stor anvendelig kælder

Velkommen til Kattegatvej 11 - en skønt beliggende ejendom med ugeneret udsigt over nabolagets huse samt udsigt til Lillebælt - derudover beliggende i naturskønne omgivelser.
Boligen er placeret i et yderst attraktivt og naturskønt område. Her får du kort afstand til vand og natur, som indbyder til mange afslappende gåture langs kysten.
I boligens stueplan finder du en entré, tre generøse værelser, et badeværelse samt et køkken med spiseplads i åben forbindelse til den rummelige opholdsstue med plads til både spisebord og sofaområde. Herfra har du direkte udgang til ejendommens altan - perfekt til udendørs afslapning og til at nyde boligens skønne havudsigt.
Villaens kælder er rummelig og alsidig. Kælderen byder på et multifunktionelt rum med mange muligheder. I kælderen finder man også et vaskerum, et ekstra værelse og et ekstra toilet samt en ''spa-afdeling''. Dele af kælderen er godkendt til beboelse.
Udenfor byder ejendommen på en nem og overskuelig have, skabt til øjeblikke af ro og afslapning. I den private have finder du flere hyggekroge. Der er også rig mulighed for parkering foran boligen.
Tøv ikke med at kontakte os for en nærmere aftale eller hvis du har spørgsmål om denne skønne bolig. Vi ser frem til at hjælpe dig med at tage det næste skridt mod at gøre dette hus til dit hjem.
5Antal rum
1968Ombygget
2Antal toiletter
741 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.739 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,702 / 13.304 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sebastian Thode Wilkens Rasmussen
home Fredericia - Købmagergade

Salg og vurdering

srasmu@home.dk

75 93 02 66

75 93 02 66