Kastanievej 12, 4220 Korsør

137 m2 villa

Kontant 1.835.000 kr.

1-plans villa med tre gode værelser


Tæt på både strand, skov og hverdagens fornødenheder

Nydelig 1-plans villa med tre gode værelser og stort lyst, køkken alrum. 

På Kastanievej 12 får du en hyggelig og velholdt villa med en rigtig god indretning.

Når du ankommer til ejendommen mødes du af en rummelig entré, hvorfra der er adgang til både ejendommens stue og til fordelingsgang.
Fordelingsgangen fører dig til værelsesafdelingen med to gode værelser samt et forældresoveværelse med skabsvæg. Husets rummelige badeværelse med brus er ligeledes placeret ved værelserne.

Det lyse og rummelige køkken ligger i åben forbindelse til husets store stue, hvor der er god plads til både spise- og hyggeafdeling. Stuen har stort vinduesparti, så du får masser af lys ind, ligesom der også er adgang til husets udestue. Herfra er der udkig til haven, således at sommeren og følelsen af at sidde i det fri forlænges, alt imens du sidder dejligt lunt inde døre og ser efteråret gøre sit indtog i haven.Det praktiske bryggers har egen indgang og her er også direkte adgang til køkkenet, så det er nemt når du kommer hjem med dagligvarerne.

Der er gulvvarme i hele huset - på nær i bryggerset og ønsker du at tilkoble ejendommen til fjernvarme, er der mulighed herfor, da der ligger fjernvarme ude i fortovet. 

Udenfor er en god carport med gode parkeringsmuligheder foran, ligesom haven er indrettet med god terrasse og en stor græsplæne, som indbyder til masser af skønne timer udenfor.

Ejendommen ligger i gåafstand til god badestrand, indkøbsmuligheder og daginstitutioner. Busstoppested til Slagelse st. og Korsør st. ligger blot 450m fra ejendommen. 
Skal du mod København eller Jylland, ligger tilkørsel til Vestmotorvejen blot 11 minutters kørsel fra ejedommen. 

Ejendommen kan desuden tilkobles fibernet og der er er  IHC styring i hjemmet.

4Antal rum
2021Ombygget
786 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.835.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.319 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,592 / 8.422 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Pedersen
home Korsør

Ejendomsmægler, Valuar MDE

flped@home.dk

58 36 00 20

58 36 00 20