Kastanielunden 36, 6705 Esbjerg Ø

174 m2 villa

Kontant 1.698.000 kr.

Arkitekttegnet familievilla i roligt kvarter, tæt på søer og grønne områder


Køkken/alrum, badeværelse samt gæstetoilet, og mulighed for børne - og forældreafdeling

Denne smukt vedligeholdte villa, der breder sig over 174 kvadratmeter fordelt på to etager, ligger i det eftertragtede Kvaglund. Med løbende opdateringer har ejendommen fået et moderne udseende, der omfatter aktuelle farver, materialer og en nutidig indretning. 
Kvaglund er populært blandt familier og dem, der ønsker at leve centralt i Esbjerg tæt på natur, parker og charmerende søer. Hjemmet er placeret i en rolig krog, men stadig i kort afstand til bymidten og nem adgang til motorvejen samt den direkte vej til Gjesing, Esbjerg Storcenter og Bilka.
Ved ankomst bydes man velkommen i en entré med god plads til overtøj og et lyst gæstetoilet med et flot hvidt skabsarrangement. 

Køkkenet er åbent og indbydende med mulighed for familiespisning. Det tilstødende lyse opholdsrum er ideelt til familiehygge med plads til et stort spisebord og direkte adgang til en smuk have og terrasse. Villaen har potentiale for at indrette et rummeligt soveværelse, hvilket muliggør en opdeling i en voksen- og børneafdeling. Boligen inkluderer også et praktisk bryggers med opbevaringsmuligheder og faciliteter til vask.
På første sal er der en hyggelig stue eller legerum for børn med udgang til en overdækket terrasse, der inviterer til solbadning og aftener i det fri. Badeværelset på denne etage er lyst og venligt med både bruseniche og badekar. Derudover tilbyder villaen tre rummelige værelser, alle med god skabsplads.
Tilhørende ejendommen er en stor garage på 36 kvadratmeter og en velholdt have, der komplimenterer denne attraktive bolig

Hvis denne skønne bolig tiltaler jer, så tøv ikke med at kontakte home på telefonnummer 75137011 for at aftale en fremvisning


5Antal rum
1975Byggeår
2Antal toiletter
849 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.819 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,838 / 7.817 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Jensen
home Esbjerg

Partner, Ejendomsmægler, Køberrådgiver

mijen@home.dk

75137011

75137011