Karen Billes Vej 31, 5700 Svendborg

182 m2 villa

Kontant 4.195.000 kr.

Lækker etplansvilla med plads til den store familie i Svendborg


Tæt på skov og kyst

Leder I efter et indflytningsklart hjem med mange værelser? Så bør I se nærmere på denne lækre etplansvilla på Karen Billes Vej 31 i udkanten af Svendborg. Huset er opført i november 2022 og rummer 182 veludnyttede kvadratmeter fordelt mellem køkken-alrum, stue, bryggers, to badeværelser og fem værelser. Et lyst og indbydende hjem med gulvvarme overalt, gennemgående hvide elementer og Troldtekt-lofter, som giver en fantastisk akustik i hele boligen.
Det velindrettede køkken-alrum har køkkenø med indbygget bardisk samt et udsøgt komfur med mange kogeplader og to ovne, og de generøse kvadratmeter giver jer god plads til at indrette en stor spisesektion. Via franske døre træder I ind i stuen, hvor lyset strømmer ind fra de sydvestvendte vinduespartier. Huset rummer derudover et praktisk bryggers, et nydeligt badeværelse med brus og fem fornuftige værelser, hvoraf et af disse er en master suite med walk-in-closet og privat badeværelse, også med brus.
I både køkken og stue åbner dobbeltdøre ud til en hyggelig, sydvestvendt fliseterrasse, hvor I kan nyde solen det meste af dagen i sommerhalvåret. Får I brug for skygge eller læ, kan I trække jer ind under den overdækkede terrasse i forlængelse af stuen. Herfra er der overblik over resten af haven, som byder på en god plæne med plads til mange sjove aktiviteter, adskilt fra de omgivende marker af et levende hegn.
Fra Karen Billes Vej 31 er der kun en kort cykeltur til alt, hvad Svendborg har at byde på med masser af indkøbsmuligheder, offentlig transport, pasningstilbud, shopping, spisesteder, og Vestre Skole. Her får hele familien mulighed for at leve en sund og aktiv livsstil med gåture langs kysten og i Sofielund Skov samt fantastiske sportsfaciliteter i SG Huset.
6Antal rum
2022Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.299 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,111 / 19.034 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200