Kallerupvej 16, 5230 Odense M

272 m2 villa

Kontant 6.995.000 kr.

Super smuk klassisk rødstensvilla i Odense M med god historie


- Indeholder hele 272 kvm. gennemført lækker beboelse samt mulighed for erhverv

Hold nu op !

Med største glæde kan vi nu byde indenfor i denne fuldkommen - på mange måder - helt vanvittige villa i det eftertragtede Odense M. Villaen har en god historie som går langt tilbage, men fremtræder i dag i top moderne stand. Nuværende ejer har virkelig lavet mange lækre ting og det betyder, at den nye ejer blot kan flytte direkte ind og nyde villaen fra start.

Indeholder : Indbydende entré med adgang til stort bryggers med vaskefaciliteter og gulvvarme. Fra bryggerset er der adgang til yderligere to pæne lyse værelser hvor der pt. er indrettet systue. Herfra er der adgang til en stor muret garage.
 Fra entreen er der ligeledes adgang til et stort lækkert badeværelse med både kar og brus samt med gulvvarme. Der er også adgang til et stort lyst kontor.
Herudover er der den smukkeste spisestue med stuk og i åben forbindelse med et lækkert moderne køkken. I køkkenet er der gulvvarme og udgang til en skøn ny overdækket træterrasse. Fra spisestue er der videre adgang til 2 meget flotte stuer en-suite samt adgang til den hyggeligste te-stue med udgang til haven.

1. salen rummer også mange kvadratmeter så her er virkelig plads til dem som ønsker luft omkring sig. Indeholder : Repos med kontorplads, depotrum, 2 store fine lyse værelser, endnu et lækkert badeværelse med gulvvarme, soveværelse med adgang til walk-in closet.

Under villaen er der en lille kælder til opbevaring samt et ekstra gæstetoilet.

Rundt om villaen er der anlagt en pæn og let overkommelig have. Her er flere dejlige terrasser og hyggelige lækroge. 
Foran villaen er der et meget præsentabelt ankomstområde med plads til flere biler samt en fin carport med et godt redskabsrum.

Dette er VILLAEN i Odense M til parret der ønsker lidt ekstra plads, at arbejde hjemmefra, en lille webshop eller meget andet.

Her er simpelthen så pænt, lyst og hyggeligt at det næsten kun kan gengives ved et selvsyn.
11Antal rum
1978Ombygget
2Antal toiletter
1024 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.671 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

39,985 / 31.920 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Christoffersen
home Skibhusvej

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

hchris@home.dk

66139300

66139300