Kærvej 2C, 9530 Støvring

132 m2 villa

Kontant 1.945.000 kr.

Kærvej 2C


Murmestervilla i hjertet af Støvring

Murmestervillaen på Kærvej 2C, ligger centralt i hjertet af Støvring, og du kan nemt nå indkøbsmuligheder, skoler og offentlig transport. Ved ankomsten kan din bil parkeres i den rummelige garage eller på den tilhørende indkørsel.
Gæster kan venligt bydes velkommen i den indbydende entré, hvor trappen fører op til første sal. Et par skridt videre bringer dig til den store stue, hvor der er rigelig plads til spisebordet, hvor venner og familie kan samles samt et hyggeligt sofahjørne til afslapning. Køkkenet, som ligger ved siden af stuen, har også plads til et mindre spisebord, perfekt til børnenes lektier mens aftensmaden bliver tilberedt.
Stueplanet byder desuden på et badeværelse med bruseniche og et toilet, samt et ekstra værelse. For daglig adgang til huset er der en praktisk bagdør.
På første salen venter to rummelige værelser og et mindre værelse, hvor der i enden er et lille depotrum. 
Kælderen, tilgængelig udefra, er velegnet til opbevaring, hobbyrum, vaskerum eller lignende praktiske formål - kun fantasien sætter grænser her. I kommer ned i et stort rum, som yderligere åbner op til tre disponible rum samt et toilet. 
Bag huset finder du en charmerende overdækket terrasse, en skøn og helt privat oase - ideel til at nyde aftensolen. Denne terrasse fører videre til en lukket terrasse, som kan benyttes i al slags vejr. 
Garagen, imponerende med sine 45 kvadratmeter, tilbyder rigeligt med plads til opbevaring af cykler og meget mere. Bag huset er der et mindre græsareal og en flisebelagt terrasse, der skaber et dejligt privat område.
4Antal rum
1928Byggeår
3Antal toiletter
470 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.945.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.626 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,227 / 8.929 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lisa Mikkelsen
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

lisamik@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00