Kæreng 42, Palm City, 9900 Frederikshavn

108 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Spændende villa med flot havudsigt og stor lejeindtægt


Frederikshavn - Lækkert kvarter ved Palmestranden

Nord for Frederikshavn på engen ud mod havet ligger denne to plans villa. Der er få hundrede meter til stranden og indkøb samt den hyggelige Rønnerhavn med restaurant og ishus. 

Villaen ligger i en klynge af ens huse, som er bygget med arkitektonisk moderne træbeklædning og enkelt listepap på taget. Dette hus ligger som det sidste på vejen ud mod vandet og har derfor smuk ugeneret udsigt over engen med havet i baggrunden.

Huset indeholder i stueplan to dejlige værelser med skydeskabe og udgang til flisebelagt terrasse mod syd. Et lækkert stort badeværelse med grå skifferlignende gulvfliser og hvide vægge samt muret bruseniche og pænt skab under vasken. Desuden værelse mod nord med skab og terrassedør og endnu et badeværelse i samme stil med brus.

På l salen er der en fantastiskdejlig stue med flot integreret køkken. Fra de store vinduer i køkkenet er der den smukkeste udsigt og skydedørsparti i glas fører ud på en 40 m2 delvis overdækket terrasse, hvorfra man også er flot udsigt til vandet.

Huset har status som helårshus, men kan også frit anvendes som fritidsbolig. Alt er indrettet stilrent i lyse farver med betonlignende gulvfliser i stueetagen og lyst parket på 1. sal.

Da der er jordvarme, har huset et meget lavt energiforbrug.

Har du lyst til at se nærmere på denne drømmebolig, så er vi bare et opkald væk!
2013
Byggeår
4
Antal rum
100 m2
Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.161 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,663 / 9.056 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922