Kærbyvej 2, 9330 Dronninglund

130 m2 villa

Kontant 950.000 kr.

Super dejlig og moderne villa med bl.a. flot renoveret badeværelse og bryggers


God plads til familien samt en skøn have med plads til hygge og boldspil

Velkommen til Kærbyvej 2! 

Dette smukke og velholdte hjem strækker sig over to etager og tilbyder alt, hvad du søger. Med sine nyere badeværelser, naturlige og lyse rum samt en fantastisk sydvendt overdækket terrasse er denne ejendom en drøm, der går i opfyldelse.
Når du træder ind i dette charmerende hjem, vil du straks blive mødt af rum, der er fyldt med naturligt lys. Disse lyse og luftige rum skaber en indbydende atmosfære, der får dig til at føle dig hjemme med det samme. Badeværelset er elegant udført og tilbyder moderne faciliteter, der giver dig en fornemmelse af luksus.
Et af højdepunkterne ved denne ejendom er det store bryggers, der giver dig gode vaske- og opbevaringsmuligheder. Her kan du nemt holde styr på alt fra vasketøj til opbevaring af rengøringsartikler og meget mere. Dette praktiske rum er en bonus, der gør din hverdag mere bekvem.
Den sydvendte overdækkede terrasse er en sand oase. Uanset om det er solrigt eller regnfuldt, kan du nyde udendørslivet og den friske luft året rundt. Terrassen giver dig mulighed for at slappe af, underholde og nyde din morgenkaffe eller en hyggelig middag med familie og venner.
Med en størrelse på 130 m2 tilbyder dette hjem masser af plads til at udfolde sig. Du kan indrette dig efter dine egne ønsker og behov, skabe hyggelige hjørner og skabe din egen personlige stil. Dette hus er perfekt til en familie, der søger et rummeligt hjem med plads til både fælles aktiviteter og privatliv.
Vent ikke længere! Kærbyvej 2 venter på at blive dit drømmehjem.

Kontakt home Dronninglund på 96 38 38 00 for mere information eller planlægning af en fremvisning. Du vil ikke fortryde det!

1947
Byggeår
3
Antal rum
753 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

950.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.698 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,932 / 4.597 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Cato Christensen
home Dronninglund

Salgschef, Ejd.mægler MDE

cato@home.dk

96383800

96383800