Kærbybrovej 1, 9550 Mariager

265 m2 villa

Kontant 2.295.000 kr.

Rummelig og nutidig bolig i smukke omgivelser i udkanten af attraktive Mariager.


Boligen har mange anvendelses muligheder fx. hjemmearbejde, 2 familiebolig eller udlejning.

Smuk ejendom i klassiske proportioner ved Mariager - tæt på by og natur

Denne skagensgule stråtækte bolig er en karakterfuld og yderst smuk villa, som stråler af personlighed. Ejendommens historie går helt tilbage til 1856 og er løbende blevet istandsat for ganske betydelige beløb. I dag fremstår boligen både nutidig og mere moderne, stadig i klassiske rammer. De smukke gamle proportioner er bevaret, så stedets udtryk og atmosfære er helt særlig. Her er en rigtig god energi og skønne omgivelser med prangende natur. En unik ejendom blot 5 min. kørsel fra Mariager centrum.
Indvendig er her en fuldkommen vidunderlig stemning og nærmest en lidt kulturel følelse. Ægte og uspoleret. Her er smukke detaljer, stil og masser af lys fra de mange smukke sprossede vinduer.
To ualmindelig store og smukke stuer en-suite, nydeligt og gennemtænkt køkken samt 6 særdeles gode værelser flere med walk-in-closet. Lækkert badeværelse med brus og kar samt et med brus, de er fordelt de rigtige steder i huset. Boligen der tidligere har været opdelt i 2 boliger, har således 2 gode indgange.
Smukke lyse rum og et boligareal på i alt 265 m2. samt flere gode udhuse. Bl.a. et nyere opført løsdrifts skur til heste som sælger har fået opført og et 2 delt skur til opbevaring. Boligen kan evt. nemt omdannes til 2 boliger igen.
På husets sydside er der etableret en lækker og privat stor terrasse og have miljø med drivhus mv. Grundens areal er 5.512 m2 og danner foruden god have og lækkert terrassemiljø samt en stor gårdsplads.

Stedet ligger privat og tilbagetrukket tæt på natur og rekreative områder.
Boligen er energioptimeret og opvarmes med luft-vand varmepumpe.
Ejendommen ligger i udkanten af Mariager, ikke langt fra bymidten med de mange gamle huse og gader af toppede brosten. Området er særlig kendt for fjorden og sine smukke omgivelser, de storslåede naturområder og det bakkede landskab. Herfra er i øvrigt kun ca. 15 min. kørsel til Hobro samt 30 min. til Randers. Ejendommen ligger også direkte i skovkanten.
1856
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal badeværelser
5512 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.311 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,178 / 11.030 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Myrtue
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

myrtue@home.dk

98511201

98511201