Jyllandsgade 24B, 8700 Horsens

157 m2 villa

Kontant 1.750.000 kr.

HORSENS


Det oplagte valg, hvis du vil lave en god investering i fast ejendom

Denne spændende rødstensejendom er beliggende på hjørnet af et lukket vænge i et roligt og charmerende område, centralt i Horsens. Beliggenheden er ideel med kort afstand til både banegården, uddannelsescenteret og det pulserende cafémiljø i byen. Derudover er der bekvem gåafstand til indkøbsmuligheder, og der er også offentlige transportmuligheder få meter fra ejendommen.
Ejendommen har et stort potentiale og kan indrettes på mange forskellige måder. I øjeblikket er den opdelt i to separate lejemål på hhv. 69 kvm (+40 kvm baghus) og 48 kvm, hvilket giver gode muligheder for udlejning eller flere beboelsesmuligheder.
Stuelejligheden er udlejet og 1.sals lejligheden er pt ikke udlejet.
Lejligheden i stueplan byder på en indbydende fordelingsgang med et smukt fyrtræsplankegulv. Hyggelig stue med et stort vindueparti, der skaber en lys og luftig atmosfære. Der er desuden et rummeligt soveværelse med plads til et kontormiljø. Køkkenet er fra 2019 og er funktionelt og tilbyder god skabsplads samt udgang til en lille overdækket terrasse og baggård. Det lyse badeværelse er udstyret med en bruseniche.
Lejligheden på førstesal indeholder en hyggelig stue med udgang til en fantastisk sydvestvendt tagterrasse på cirka 40 m2. Der er også et stort soveværelse med kvist og mulighed for et kontormiljø. Køkkenet er af nyere dato og tilbyder god skabsplads. Det lyse badeværelse på denne etage har også en bruseniche.
Derudover rummer ejendommen et uudnyttet loftsrum på cirka 20 m2, der kun venter på at blive udnyttet. Dette rum kan tilpasses efter behov og skabe yderligere boligplads eller opbevaringsmuligheder.

I kælderen finder man et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler samt et teknikrum med plads til opbevaring. Derudover er der et stort disponible rum, der kan anvendes efter behov.
Til ejendommen hører også et stort baghus, der ifølge BBR er godkendt til beboelse. Dette rum er cirka 40 m2 og kan integreres i stuelejligheden.
Ud over en spændende ejendom får man også adgang til en mindre baggård samt en ældre garage på 28 m2 med tilhørende udhus. Ejendommen har lave ejerudgifter og tilbyder masser af muligheder for indretning efter eget ønske.
4Antal rum
1983Ombygget
2Antal toiletter
267 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.027 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,117 / 8.073 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovbo Jakobsen
home Horsens - Nørregade

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

skovbo@home.dk

75628200

75628200