Købsaftale underskrevet

Juvelvej 14, 4040 Jyllinge

169 m2 villa

Kontant 3.595.000 kr.

Velindrettet familievilla med fire værelser


Rolig villavej i attraktive Jyllinge

Juvelvej 14 er en villa, som på mange måder indkapsler alt det bedste ved Jyllinge. Fra adressen har I nemlig gåafstand til det hele – både fjorden og bymidtens gode faciliteter. Udgangspunktet er med andre ord familievenligt, og boligen har nøjagtig samme filosofi. Her får I rigelig plads, godt med værelser og selvfølgelig en dejlig have.
Det oprindelige byggeår hedder 1972, men takket være en senere tilbygning er boligarealet absolut tidssvarende. Bag de gulmurede facader kan I dermed glæde jer til 169 m2 i ét plan, som endda suppleres af en god, muret garage. I dag kan garagen også sagtens fungere som værksted, og til bilen får I derimod en lille carport, som er opført lige foran.
Indretningsmæssigt er der god fornuft i planløsningen, og udvidelsen af boligen er ikke mindst kommet jeres fælles opholdsrum til gode. Et stort køkken-alrum samler jer om middagsbordet, og inventaret er holdt i lyse, umalede træelementer, som passer godt til rummet. Den tilstødende stue er endnu større, og faktisk får I en rummelig dobbeltstue med pejseafsnit og udgang til havens overdækkede terrasse. De fire værelser giver plads til jer alle, ligesom også vådrummene er disponeret efter børnefamiliens behov. Således får I to pæne badeværelser, mens boligens bryggers har plads til vaskefaciliteter og desuden ligger praktisk med direkte indgang fra carporten.
Udenfor byder haven på lidt godt til både øjne, ganer og næsebor. Sidst på foråret begynder stauderne i randbedene at røre på sig, inden syrenerne overtaget farveskemaet. Frugttræerne blomstrer i forsommeren, og senere på sæsonen kan I plukke godt med frugt i egen baghave. Til havestole og kurvemøbler finder I fine terrasser, og særligt den overdækkede, delvist lukkede terrasse er værd at fremhæve. Her får I nemlig et godt afskærmet uderum – en kvart udestue, mere eller mindre. Resten af grunden er stort set kun anlagt med plæne, så haven er grøn, nem og herlig.
I finder adressen på en lille villavej, som ligger godt tilbagetrukket fra byens større indfaldsveje. Inden for den nærmeste kilometer finder I endda alt, hvad I skal bruge af både skole, institutioner, fjordliv og handlemuligheder.
Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

5Antal rum
1973Ombygget
2Antal toiletter
948 m2Grundareal