Jespervej 246, 3400 Hillerød

250 m2 villa

Kontant 7.495.000 kr.

Landlig villa med mange muligheder tæt på smuk natur


Landlig villa med mange muligheder tæt på smuk natur
Velkommen til Jespervej 246, hvor vi nu har den udsøgte fornøjelse af at præsentere jer for et veldisponeret hjem; helt uden mangler, hvad end I vender opmærksomheden mod villaens renoverede indre, den store, parklignende grund eller området, hvor særligt børnefamilien tiltales.
Lad os starte med villaen, der fordeler sig over 320 etagemeter, som inviterer jer indenfor i et lyst hjem, hvor en behagelig stemning fordeler sig ud i alle afkroge. Udover alle nødvendigheder er luksuriøsitet prioriteret og viser sig via de velvalgte materialer, der udgør hjemmets interiør. Plankegulve, smukke vinduespartier, et strømlinet og eksklusivt køkken er bare at nævne nogle få detaljer, og med de mange indbydende soveværelser kan I roligt indrette jer efter individuelle behov. Grundet den seneste ombygning og renovering er villaen af energimærke A10, så der simpelthen ikke er en finger at sætte på noget som helst. Kælderen er yderst pladsrig og fastslår hurtigt muligheden for eget erhverv, mens værksted, den pladskrævende hobby og hvad, I ellers kan finde på, kan etableres her.
Ejendommen præsenterer sig storslået med det flotte hovedhus, egen sø, en indhegnet og solrig have samt den ideelle mulighed for hestehold – sidstnævnte kan i særdeleshed blive en stor indtjening for jer, der ønsker at fungere med opstaldning. Med så mange skønne muligheder har I optimale forudsætninger for at indrette jer med det liv, der kommer til at passe lige præcis jer; det eneste element, I ikke kan gå på kompromis med, er den idylliske natur. Fantastisk, ikke?
Her befinder I jer i sandhed på en attraktiv adresse, for I ligger lige i udkanten af Hillerød, der selvfølgelig kan dække ethvert behov, der skulle opstå. Stisystemer kan nemt fragte jer ind mod byens indre, mens vejen dertil er spækket til med tilbud om skole, daginstitutioner, hobbydyrkelse, indkøb og, ikke at forglemme, afstressende gåture iblandt både skov og mose.
1940
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

7.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.339 kr.

Udbetaling

375.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

45,847 / 35.963 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Amalie Nørtoft Stausbøll
home Hillerød

Ejendomsmægler, MDE

amas@home.dk

88 20 93 30

88 20 93 30