Jerslev Alle 13B, 2770 Kastrup

111 m2 villa

Kontant 4.198.000 kr.

Klassisk 60’er-villa i det attraktive Pilegårdskvarter


I skal sætte kurs mod Vestamager, nærmere bestemt det attraktive Pilegårdskvarter, i jagten på jeres næste boligkapitel, for på en af områdets hyggelige villaveje udbydes nu en klassisk 60’er-villa med potentiale for såvel parret som børnefamilien. Det kan eksempelvis blive en skøn base for førstegangskøberne, der drømmer om hus og have med nem adgang til det indre København, for I befinder jer kun 20 minutter i bil fra Rådhuspladsen, mens cyklen tager jer til centrum på yderligere ti minutter. Desuden kører bussen 5 minutters gå-gang fra ejendommen. Samtidig flytter I til familievenlige rammer med daginstitution, indkøb, skole og idrætsfaciliteter i en radius af 1,5 km fra hoveddøren.

I kører ind til huset fra en lille, lukket stikvej. Her præsenteres I for en carport samt den traditionelle gulstensvilla fra 1967, og derudover giver den 806 kvadratmeter store matrikel også plads til et redskabsskur, et drivhus og en dejlig have. Sidstnævnte udgør et velanlagt uderum, hvor blomsterbede og buske indrammer både græsplænen og de fine terrasser. I får blandt andet glæde af en overdækket fliseterrasse, der inviterer på læ, når duggen falder på lyse sommeraftener.

Indendørs råder boligen over 111 kvadratmeter fordelt over ét plan. Pladsen er udnyttet til fulde, så planløsningen giver jer blandt andet en entré, et bryggers med egen indgang, et gæstetoilet, et badeværelse med brus og hele tre værelser, hvilket betyder, at der foruden et soveværelse også kan indrettes børneværelser eller kontor og gæsteværelse. Derudover finder I nogle hyggelige opholdsrum i form af både et spisekøkken og en rummelig stue, hvor de mange brede vinduespartier, som kendetegner 60’er-villaen, skaber en flydende overgang mellem inde og ude.

Skal Jerslev Alle 13B være jeres? Så tag kontakt for en fremvisning allerede i dag.
4Antal rum
1967Byggeår
2Antal toiletter
806 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.198.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.173 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,070 / 19.671 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Holm Hansen
home Kastrup, Tårnby & Dragør

Salg og Vurdering

mohan@home.dk

32 82 01 00

32 82 01 00