Jernbanegade 10, 6780 Skærbæk

90 m2 villa

Kontant 495.000 kr.

Mulighedsrig ejendom med mulighed for liberalt erhverv


Beliggende i hjertet af Skærbæk

Central beliggende i Skærbæk finder du denne skønne ejendom, der i BBR er registreret som 208 kvm erhverv og 90 kvm bolig på 1. sal. 

Tidligere er der blevet drevet jagt-, fiskeri- og fritidsforretning fra ejendommen, hvor mange kunder har lagt vejen forbi, da ejendommen ligger få meter fra Hovedvej 11. Hovedvej 11 bliver dagligt brugt at mange personer på vej til og fra arbejde, og i sæson benyttet at et væld af turister, der på deres vej til feriedestinationer ligger vejen forbi. 

Udvendigt fremstår ejendommen med en pudset facade, eternittag og plastvinduer. Huset opvarmes i erhvervsarealet med luft/luft varmepumpe og el radiatorer, og beboelsen på 1. salen opvarmes med direkte fjernvarme. 

Erhvervsarealet byder på et stort butikslokale, med store vinduespartier ud til fortovet, så de udstillede varer bliver set af forbipasserende. Tilhørende butikslokalet er der to gode rum, som med fordel kan benyttes til ekstra lagerplads og kontorlokale, hvorfra der er adgang til et praktisk lyst tekøkken og toilet. Endnu et toilet findes i erhvervsarealet, som er større og fremstår i original stand. 

1. salen der byder på de 90 kvm bolig, er indeholdende to gode værelser, en stue og et badeværelse.

Udvendigt finder du en dejlig nem grund på 275 kvm der udover ejendommen, har et udhus på 15 kvm tilhørende. 

Her er der altså virkelig tale om en ejendom med et væld af muligheder for at drive erhverv, og samtidig have mulighed for at bo i ejendommen. Tøv ikke med at kontakte home Tønder for en fremvisning. 
Ses vi? Det håber jeg virkelig vi gør! 
1900
Byggeår
3
Antal rum
2
Antal badeværelser
275 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.039 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,164 / 2.474 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270