Købsaftale underskrevet

Jenlevej 53, 7100 Vejle

120 m2 villa

Kontant 1.575.000 kr.

Løbende renoveret og indflytningsklar villa


Fantastisk beliggende for enden af lukket vænge og med udsigt ud til marker

Velkommen til denne flotte villa på Jenlevej 53 i Højen! 
Her får du en villa som gennem de seneste år har gennemgået løbende renovering, og derfor bare står og venter på nye ejere!

Højen er en hyggelig by, hvor man har et godt lokalsamfund, som både byder på skole der ligger på den anden side af vejen, daginstitution og indkøb. Herudover er der et fantastisk multihus, hvor man kan gå til diverse aktiviteter såsom fitness, gymnastik, musik og madlavning. Derudover bliver der løbende afholdt spændende aktiviteter og foredrag. Kombinerer man dette med villaen på Jenlevej 53, har man de perfekte rammer for en tryg og velfungerende hverdag.

Villaen indeholder et funktionelt bryggers, stort og velholdt køkken med siddeplads og spisestue samt stue i direkte forbindelse med sydvendt terrasse og have. Have- og terrassemiljøet indbyder til at nyde udsigten over marker og nogle gode sommertimer. 
Stuen er lys og rummelig samt har udgang til den meget private og lukkede sydvestvendte terrasse. Dertil kommer entre, gæstetoilet, badeværelse og værelsesafdeling med 3 gode værelser.

Af forbedringer kan bl.a. nævnes gasfyr fra 2020, gæstetoilet og badeværelse er renoveret inden for de senest 5 år samt at der er efterisoleret i hulmuren og på loftet i sælgers ejertid.

Til villaen hører en overdækket terrasse, stort skur til opbevaring samt en nem have.

Fantastisk beliggenhed, udsigt over marker og indflytningsklar villa. 


Vi står klar med en fremvisning - kontakt os i dag på tlf. 75822811. 
4Antal rum
1974Byggeår
2Antal toiletter
795 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Bolund Enggaard Pedersen
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE - Vurderingsspecialist RD

rabe@home.dk

75822811

75822811