Ny pris

Jasminvej 1, 4200 Slagelse

187 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

Velbeliggende villa i roligt kvarter


222 rummelige etagemeter med en rigtig god og anvendelig kælder

Stor og rummelig familievilla beliggende i et attraktivt villakvarter i Slagelse, med kort afstand til alle familiens fornødenheder.

Adgang til denne fine rødstensvilla sker via flisebelagt indkørsel med direkte forbindelse til carport med plads til bilen samt yderligere 10 m2 overdækket areal til parkering af familiens cykler, plæneklipper m.m.

Fra den ene entré med lille mellemgang til sko og overtøj kommer man til centralt fordelingspunkt med adgang til husets ene badeværelse og et par trin nede desuden forbindelse direkte til forældresoveværelset med skabsvæg, som kun har få skridt til det store badeværelse med skabe og badekar.
Ligeledes adgangsdør til det rummelige køkken med mulighed for lille spiseplads samt dobbeltdøre med udgang til den sydlige ende af grunden. 
Ydermere fra køkkenet skydedør til spisestuen ligeledes med dobbeltdøre til haven. Fra spisestuen endnu en skydedørsforbindelse til den store stue på ca. 50 m2, der igen er opdelt således, at der i hjørnet er en mindre, men hyggelig pejsestue. Her slapper de voksne nemt af med romanen i hånden og den lune kaffe. Alternativt kunne de mindste måske drømme om et legeværelse helt centralt i huset og tæt på forældrene.

Fra entréen også en trappe direkte til den gode kælder med funktionelt bryggers, viktualierum samt 2 disponible rum. 

I modsatte ende har man indgang til den nordvestlige ende af huset med 2 rummelige værelser, som fint kunne indrettes til børne-/teenagerafdeling med direkte indgang fra indkørslen.

Slagelses butiksliv, caféer, skole og sport samt indkøb er indenfor cykelafstand, ligesom pendleren hurtigt kommer på motorvejen mod jobbet.

Har du lyst til en fremvisning af huset, så kontakt endelig home Slagelse på tlf. 58 50 21 10.
1959
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
896 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.255 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,518 / 10.571 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steen Grosen
home Slagelse

Ejendomsmægler, Indehaver

grosen@home.dk

58 50 21 10

58 50 21 10