Jacobsmindevej 13, 8722 Hedensted

162 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

HEDENSTED


Utrolig velholdt og præsentabel bolig


Søger du god plads ude og inde og en børnevenlig beliggenhed centralt i Hedensted?

En af de mest velholdte villaer længe set med 162 kvm. samt en carport på 26 kvm. Villaen fremstår vedligeholdelsesmæssigt lidt ud over det sædvanlige - både inde og ude.
Haven er ligeledes et kapitel for sig og står snorlige og velplejet med flere gode afdelinger og kroge samt en skøn terrasse med sol hele dagen!

Indeholder: Entre med adgang til gæstetoilet, der er en god bred fordelingsgang til 2 værelser samt soveværelse med faste skabe. Lyst badeværelse med lyse klinker til loft, der er badekar og stor bruseniche. Hyggeligt køkken med spiseplads og adgang til stort bryggers, spisestue i delvis åben forbindelse med opholdsstue der har adgang til skøn udestue på 24 kvm.  Fra udestuen er der udgang til den flisebelagte terrasse. Husets indeholder endvidere Pejsestue med klinkegulv i forlængelse af opholdsstuen.

Huset rummer således 3 soverum men vil med lethed kunne rumme endnu et værelse i nuværende pejsestue - perfekt som forældre soveværelse. Og dette uden at gå på kompromis med rummeligheden i stuen.

Beliggende i stille villakvarter, bynært og kun en kort gå-tur fra indkøb, togstation og Hedensteds midtby, med alt i indkøbsmuligheder. Skole, børnehave og vuggestue er selvfølgelig også inden for kort afstand. Motorvejsafkørsel mod nord og syd samt Vestvejen kan nås på få minutter.

Haven ugeneret og velanlagt, den er anlagt så vedligeholdelseslet som muligt, her kan fritiden virkelig nydes på åben terrasse eller i den overdækkede solgård.

Til huset er der carport, godt værksted samt redskabsrum.

Kontakt home Hedensted-Løsning for en fremvisning - I vil ikke gå skuffede hjem!
4Antal rum
1974Ombygget
2Antal toiletter
954 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.871 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,527 / 9.170 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Præstegaard Boesen
home Hedensted - Løsning

Daglig leder, ejendomsmægler MDE

boesen@home.dk

76432800

76432800