J.A. Petersens Park 59, 6093 Sjølund

221 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Lys, rummelig og pæn etplansvilla i Sjølund


Nye varmepumper, toiletter og seks værelser

På J.A. Petersens Park 59 i Sjølund befinder I jer i rolige omgivelser kun 12 minutters kørsel fra Kolding Syd, og etplansvillaen fra 2006 sørger for rigtig gode rammer til den store familie. Boligen består nemlig af 221 kvm med hele seks værelser, to badeværelser, et bryggers samt et køkken-alrum og en stue. Hertil har I også en integreret garage og en smukt anlagt grund på 910 kvm.
Sjølund er en særdeles hyggelig by, som omkranses af dejlig natur. Via stisystemet er der adgang til Sjølund-Hejls Skole, og inden for gåafstand finder I også indkøbsmuligheder og busstoppestedet. Derudover er der under ti minutters kørsel til dagtilbud.
I de seneste par år er der sket flere istandsættelser. Redskabsskuret er opført af en tømrer i december 2021, og gasfyret er udskiftet med en Vølund luft til vand varmepumpe. Toiletterne, armaturerne i køkkenet, på badeværelserne og i bryggerset er ligeledes fra 2022 ligesom skorsten og brændeovn er fra august 2022.
Husets hjerterum er uden tvivl køkken-alrummet og stuen, som ligger i delvis åben forbindelse. Køkkenet er udført i et nydeligt design, og fra køkkenet og stuen har I den skønneste udsigt mod de åbne marker, hvilket skaber en hyggelig stemning. Via alrummet tilgår I forældresoveværelset, der har eget badeværelse i forlængelse, og de sidste fem værelser findes i modsatte ende af hjemmet sammen med det andet badeværelse og bryggerset. Samtlige værelser har indbyggede skabe, hvilket også kan siges om bryggerset, så I får masser af opbevaringsløsninger.
Fra alrummet træder I ud på en sydvestvendt fliseterrasse, som er delvist overdækket. Den store, nemme græsplæne inviterer til leg under åben himmel, og flagstangen i forhaven gør det oplagt at markere mærkedage og store begivenheder.
2006
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.712 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,340 / 12.014 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tommy Deigaard
home Kolding Åpark

Ejendomsmægler og vurderingsspecialist RD

todei@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33