Købsaftale underskrevet

Istedgade 37, 7500 Holstebro

135 m2 villa

Kontant 2.295.000 kr.

Flot murermestervilla renoveret med respekt for husets oprindelse


Lukket og ugeneret have centralt i Holstebro by

Her på Istedgade 37 får du en smuk renoveret murermestervilla, med god central beliggenhed og med en ugeneret og sydvendt have.

Villaen fremstår i flot stand med muret gesims, halvvalmede gavle, løbende udskiftede vinduer og i en flot indflytningsklar stand.

Boligen byder velkommen i en smuk entre med højt til loftet og synlige hanebånd. I entreen er der både gæstetoilet og op- og nedgang til de øvrige plan. Stueplanen har desuden et nyere tidløst køkken fra KVIK. Hyggelig spisestue med udgang til en fantastisk have og en dejlig stue. I dette plan er der udover skift af køkken, bl.a. lavet gips lofter med akustikfelter og de flotte originale gulve er slebet og lakeret.

1. sal byder på repos, et stort og lettere moderniseret badeværelse der netop har fået ny bruseniche. Herfra er der adgang til soveværelset og desuden rummer 1. sal et stort ekstra værelse.

Kælderen er både sund og med gode anvendelsesmuligheder. Her er det delvist renoveret med flotte 60x60 gulvklinker, ved indgangen og stort godt badeværelse og indbydende nordisk stil. Herudover er der et godt værksted/hobbyrum samt 2 gode disponible rum.

Boligens have er helt afskærmet og man kan derfor nyde have og de gode terrasser helt uden forstyrrelser.

Holstebro er en livlig kulturby med mange gode tilbud både indenfor bylivet, naturen og kulturen. Byen byder på en bred vifte af kulturelle begivenheder, butikker, restauranter og underholdningsmuligheder. Byen tilbyder mange smukke områder med både anlæg og Storåen samt den smukke og hyggelige gågade. Holstebro har også gode uddannelsesmuligheder og sundhedsfaciliteter.
3Antal rum
1926Byggeår
3Antal toiletter
312 m2Grundareal