Irlandsvej 69, 2300 København S

163 m2 villa

Kontant 8.995.000 kr.

Attraktiv villa med flot design, varme og charme med solrige terrasser tæt på det hele


Nyopført ejendom fra 2017

I et attraktivt villakvarter udbydes dette udsøgte nybyggeri, hvor der er styr på alle de æstetiske og praktiske elementer ude som inde. Beliggenheden er yderst god tæt på både skole, indkøb og Amagers sprudlende byliv, hvorfor den henvender sig til både børnefamilien og førstegangskøberne; og så er der tilmed et køkken-alrum på hver etage, således at den også egner sig til brug som flergenerationsbolig.
De mange kvadratmeter fordeler sig på to veldisponerede plan: Stueplan kommer som det første, og her får I glæde af to værelser, et badeværelse med badekar og et lyst og indbydende køkken-alrum med lækkert inventar. Førstesalen bidrager desuden med et yderligere køkken-alrum, et værelse og et velindrettet badeværelse. Der er lutter gode elementer i denne bolig, og den stilrene æstetik løber som en forbindende rød tråd. Der er både højt til loftet, væggene er pudsede, og så får hver og en afdeling godt med lys fra de mange brede vinduespartier. Der er ligeledes taget hånd om praktikken, for der er et optimalt indeklima samt Genvex-anlæg med gulvvarme oppe som nede. Det er alt i alt et fantastisk flot og velindrettet hjem, som er lige til at flytte ind i.
Ejendommen:
Da hjemmet er opført i 2017 er der ingen finger at sætte på hverken de ydre eller indre elementer. Den lyse facade står flot frem med mørke tegl og brede vinduespartier, og i forlængelse af boligen kommer både terrasserne med heldagssol samt en vedligeholdelsesvenlig plæne.
Området:
I bosætter jer desuden tæt på alle hverdagens fornødenheder, hvor I har gåafstand til både skoler, institutioner og indkøb. Blot få minutter fra den rolige villavej finder I den mere pulserende Amagerbrogade med et rigt udvalg af både butikker og spisesteder; og hvis I trænger til at aflægge brokvartererne eller Indre By et besøg, har I flere buslinjer til rådighed.


Kontakt os for en fremvisning!
6Antal rum
2017Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

8.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.765 kr.

Udbetaling

450.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

51,478 / 41.765 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben S. Hansen
home Amager - Kastrupvej

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

tohan@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00