Irisvej 13, 8500 Grenaa

170 m2 villa

Kontant 1.499.000 kr.

Grenaa


Pæn et-plans villa med rigtig god beliggenhed i Grenaa

Her udbydes en pæn murstensvilla beliggende i hjertet af Grenaa, med kort afstand til midtbyen, skole og indkøb. Ejendommen er placeret på en stille villavej i rolige omgivelser. Ejendommen er ligeledes beliggende nær de gode stisystemer, som forbinder Baunehøj-området.

Boligen består af en entré med vindfang, med fordelingsgang/område med indbygget skab og med mange anvendelsesmuligheder, såsom legeområde for børn, hjemmekontor eller lign. Badeværelse med både brus og kar, tre gode værelser hvoraf to af dem er med indbyggede skabe. Stor dejlig stue med plads til både spisestue område, og hyggestue eller tv stue som er sammenhængende med endnu en stue med brændeovn, og udgang til både sydvendt terrasse og gårdhaven. Herfra er der adgang til separat afdeling med stort soveværelse med mange skabe, samt udgang til have og adgang til ejendommens andet badeværelse med bruseniche. Fra den store stue er der adgang til velholdt køkken med spiseplads, og til stort og rummeligt bryggers med mange skabe og bordplads, som ligeledes fungerer som bagindgang for ejendommen.

Til ejendommen medfølger også en god garage, med adgang til et godt værksted.
Haven er anlagt med græs, buske og lidt højbede, og et meget hyggeligt lysthus. Den er ugeneret og af en god størrelse, med flere skønne terrasser og en gårdhave.

En ejendom som skal opleves! Kontakt home for en fremvisning.

5Antal rum
1987Ombygget
2Antal toiletter
1167 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.499.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.040 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,703 / 6.889 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sofie Vogt
home Grenaa - Norddjurs

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

vogt@home.dk

86 32 22 66

86 32 22 66