Ikastvej 21, Ilskov, 7451 Sunds

155 m2 villa

Kontant 1.699.000 kr.

Med naturen som nærmeste nabo og med mange unikke detaljer


Mulighed for blandet bolig og erhverv

Drømmer du om en bolig, som er omgivet af natur og som samtidig  ligger i byen? Her får du muligheden for at kombinere begge dele. Denne villa er opført i 1978 og er noget helt for sig. Boligen er opført med mange detaljer, som sjældent ses andre steder og er karakteriseret af en anderledes byggestil. Desuden giver ejendommen mulighed for liberalt erhverv.  

Denne ejendom byder på 155 kvm. bolig + et stort dobbeltmuret garageanlæg på 121 kvm. med epoxygulv og desuden en nyrenoveret tilbygning med stort kontor og nyt badeværelse med bruser. Boligen fik også nyt tag i 2006/2011. 

Den 3.555 kvm. store grund har mange høje træer, som sætter rammerne for et oase lignende område. Her er mange hyggekroge, samt en udendørs bruser med både varmt og koldt vand. Har man lyst til at begive sig ud på gåture udenfor egen have, har grunden også direkte adgang til skoven, som ligger lige ved siden af. 

Selve boligen er bygget i naturmaterialer, med synlige bjælker af finsk bjergfyr og palmekvast som isolering. Den er indrettet med et overdækket og lukket indgangsparti. Alle værelser har udgang til haven, hvoraf 2 værelser er med hems. Der er et badeværelse med bruser og kar og et mindre toilet. Yderligere er der et køkken/alrum i rustikt design, som harmonerer godt med resten af boligens indretning. Der er også en stue med brændeovn, hvor der både er udgang til haven mod øst og overdækket terrasse med travertingulv mod sydvest. For enden af stuen er der en integreret udestue, der er bygget i fuld aluminium og dermed vedligeholdelsesfri. I baggangen findes en trappe, som fører op til boligens lækre tårnværelse/kontor, hvor der er god udsigt over hele grunden. Desuden er der et indbygget gæstetoilet i retro stil.  

En ejendom med mange unikke detaljer, som helt sikkert bør opleves. 


1978
Byggeår
4
Antal rum
3555 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.699.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.091 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,490 / 8.260 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Erik Thalund
home Herning

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

ethal@home.dk

96274500

96274500