Hyttebovej 8, 2660 Brøndby Strand

166 m2 villa

Kontant 7.995.000 kr.

Moderne luksusvilla med stilren indretning og dejlig have


Enestående villa med stor wauw-effekt

Velkommen til Hyttebovej i Brøndby Strand, hvor drømmen om det ultimative familiehjem bliver til virkelighed i form af en stor, moderne luksusvilla bygget i 2018. Denne eksklusive og energi-effektive ejendom byder på alt, hvad hjertet begærer – fra master bedroom med eget bad til skønne børneværelser, fantastisk loftshøjde, gulvvarme i alle rum og til de mest fantastiske udendørsområder.
For børnefamilien er planløsningen ganske enkelt perfekt. Der er mulighed for tre børneværelser side om side og en skøn forældreafdeling med soveværelse og eget badeværelse. I midten af huset breder de store, lyse opholdsrum sig: En pragtfuld, højloftet stue med to forskellige haveudgange og et imponerende køkken med ovenlysvinduer, alt i moderne køkken-teknologi og masser af plads til at samles om madlavningen.
I forlængelse af køkkenet er der en spiseafdeling med adgang til en stor havestue, der har udgang til terrassen med lækkert spabad under åben himmel.
Med masser af plads til familielivet kan alle finde deres eget lille fristed. De store soveværelser tilbyder privatliv og ro til både store og små familiemedlemmer, imens de lyse og luftige opholdsrum er perfekte til fællesaktiviteter.
En velholdt have omgiver villaen og indbyder til udendørsaktiviteter og afslapning. De store terrassearealer gør det nemt at indrette forskellige afdelinger, og I får fantastiske rammer om udendørslivet med spa, en aflukket græsplæne og terrasser med sol fra morgen til aften. Derudover er der lavet en flot integreret carport i indkørslen, og hele forhaven afskærmes af et elegant smedejernshegn.
Beliggenheden på Hyttebovej er en perfekt kombination af villakvarterets ro og nærhed til bylivet. I kan nyde det hyggelige nabolag og de naturskønne områder langs kysten, samtidig med at I har nem adgang til alt, hvad hverdagen kræver. Med kort vej til S-tog fra Brøndby Stand Station er det også dejlig nemt at komme til København.
Denne moderne luksusvilla på Hyttebovej i Brøndby Strand er ikke kun et hjem, det er en stilren oase, hvor I kan flytte direkte ind og nyde hus og have uden den mindste bekymring om renovering. Her er tale om en bolig, der i den grad kan matche den kræse købers krav.
2018
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

7.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.186 kr.

Udbetaling

400.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

48,804 / 38.758 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Bjerremand Rosenmaj
home Vallensbæk – Ishøj

Ejendomsmægler MDE

soro@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00