Hygumvej 18, Vester Nebel, 6715 Esbjerg N

178 m2 villa

Kontant 1.748.000 kr.

FAMILIEVILLA MED 5 SOVEVÆRELSER SAMT STOR GARAGE PÅ 60 KVM


2 BADEVÆRELSER - HYGGELIGE STUE BELIGGENDE I ROLIGT OMRÅDE

Home Esbjerg udbyder nu denne spændende villa i Vester Nebel

Vester Nebel er et dejligt område med et væld af muligheder, der strækker sig fra en moderne multihal til en idyllisk fiskesø. For dem med børn er der hele 4 dagplejere i byen samt en velfungerende børnehave. Skal de ældre børn pendle til skole i Tarp, er der endda en praktisk skolebusforbindelse. Byen udstråler klassisk landsbyhygge med stærke fællesskaber, og det er et sted, hvor man virkelig kan nyde freden og den omkringliggende natur.

Boligen byder på en flot entré med rigeligt med plads til overtøj. Det sorte køkken er både funktionelt og indbydende, og det fungerer som et samlingspunkt for hele familien under madlavningen. I forlængelse af køkkenet åbner et hyggeligt opholdsrum og spisestue sig, skabende den perfekte atmosfære for afslapning og samvær med både familie og venner. De store vinduespartier sikrer et behageligt lysindfald i rummet. Fra stuen fører en dør ud til en rummelig terrasse, der nyder solen fra morgen til aften. I stueplan finder du derudover også det ene af to badeværelser.

På første sal er kvadratmeterne udnyttet til fem gode værelser, suppleret af et pænt badeværelse med bruseniche. I kælderen venter to disponible rum, velegnede til opbevaring, hobbyaktiviteter eller leg. Derudover er der et stort vaskerum med plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Huset ledsages af en imponerende garage på hele 60 kvadratmeter, der rummer et værksted og plads til bilen.

For en nærmere oplevelse af denne bolig, kontakt home Esbjerg på telefonnummer 75 13 70 11 for en fremvisning.


6Antal rum
1947Byggeår
2Antal toiletter
734 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.748.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.602 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,119 / 8.041 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kris Due
home Esbjerg

Ejendomsmægler, MDE

kdue@home.dk

75137011

75137011