Købsaftale underskrevet

Hvedemarken 11, 3550 Slangerup

203 m2 villa

Kontant 3.595.000 kr.

Moderniseret villa i attraktivt kvarter.


Stor spændende ejendom med mange værelser

Ejendommen har plads til den store børnefamilie med 4 dejlige værelser, 2 badeværelser, stort flot køkken/alrum, hvorfra er udgang til sydvendt haven. Ejendommen fremstår pæn og velholdt med en nydelig rødstensfacade samt nyere fuget.
Stor dejlig og moderniseret ejendom, med vordingborg-køkken 2015, bryggers fra 2022, badeværelse fra 2021, gasfyr fra 2021, vinduer, renset og malet tag, flise terrasse fra 2019.
Fra entréen er der direkte indgang til det moderne Vordingborg-køkken fra 2015 med god skabsplads, der sammen med den store vinkelstue fungerer som køkkenalrum og samlingspunkt for familie og venner. Stuen er opdelt i spiseplads og hyggestue, samt udstyret med brændeovn. Køkkenalrummet får et fantastisk lysindfald, da boligen er anlagt med sydvendt have og stor terrasse, som der er udgang til. Derudover er der et værelse eller hjemmekontor, badeværelse med brus fra 2021 og endnu et badeværelse med brus, samt bryggers med vaskefaciliteter.
1. salen byder på opholdsstue, ideelt til lege- og aktivitetsrum for børnene. Derudover er der 3 gode og store værelser, hvor det ene har en dejlig altan, og solnedgangene kan nydes sidst på aftenen.
Villaen ligger i gåafstand til Lystrupskov med naturoplevelser året rundt. Og i Slangerup by finder du masser af gode indkøbsmuligheder, egen svømmehal, biograf og et rigt foreningsliv med masser af idrætsaktiviteter. Hvert år afholdes der Snakecity Jazzfestival, hvor alle byens børn mødes og sætterfestivalen i gang. Derudover er der kort afstand til busforbindelser til hhv. Frederikksund, Farum, Ølstykke station, Hillerød mv.
Der er desuden kun 35 minutters kørsel i bil til København. Slangerup er en by med rigt kulturliv.
Byens skoler er ikke mere end 5 minutter væk på cykel og der er masser af forskellige dagstilbud til både børn og unge.
Den store terrasse ligger i niveau over en velanlagt og skøn have, der gør det muligt at nyde udsigten på de lune sommeraftener og samtidig kunne holde øje med børnene. Drivhus, rummeligt redskabsskur samt carport.
6Antal rum
1980Byggeår
2Antal toiletter
802 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rune Sandersen
home Frederikssund-Slangerup

Ejendomsmægler MDE & Vurderingsspecialist for RD

rusan@home.dk

70 20 00 20

70 20 00 20