Hvedebjergvej 7, 8220 Brabrand

136 m2 villa

Kontant 3.898.000 kr.

BRABRAND - Beringsminde


Lys og moderne 1-plans villa for enden af blind villavej med 2 bad, 3 soveværelser og skøn have!

BUD ØNSKES! - Lys og moderniseret 1-plans villa på en attraktiv beliggenhed i Beringsminde for enden af blind villavej i dejlige Brabrand! Beliggenheden kan betegnes som rigtig god med gåafstand til ét af Aarhus’ bedste og mest naturskønne områder med søer, skov og natur, tæt på byen og med god infrastruktur til motorvejsnettet. Ejendommen ligger godt placeret med dejlig have og luft samt natursmukke omgivelser. Haven er overskuelig med plads til boldspil, leg og gæstesammenkomster. Her kan solen nydes fra morgen til aften - samt i skygge og læ under den overdækket terrasse.
Man kører ind til denne dejlige og indflytningsklare boligoplevelse i egen indkørsel med plads til flere køretøjer og garage med skur/værksted i forlængelse heraf med god opbevaringsplads. Villaen fremstår flot, og er i løbet af år 2021-2022 nydeligt blevet moderniseret. Boligen byder på adgang til henholdsvis gæsteentré med god garderobeplads og bryggers med vaskefaciliteter i form af vaskemaskine og tørretumbler samt god opbevaringsplads. Fordelingsgangen midt i huset leder til skønt køkken-/alrum med flot IKEA-køkken fra år 2021 i lyse elementer. I delvis åben forbindelse herfra er rummelig og hyggeligt spise-/opholdsstue med dejligt kig ud af vinduerne til terrassen, god luft og smuk natur. I dette rum er god og oplagt plads til spiseafdeling med plads mange gæster ved spisebordsafsnittet samt stor TV-/sofaafdeling. Derudover byder boligen på 2 nydelige badeværelser renoveret i år 2021, begge med toilet, bruseniche og vask – og i det ene sågar badekar også. Slutteligt 3 gode og regulære soveværelser i indretningsvenlige størrelser.
Alt i alt et rigtig godt villakøb, der søger en indflytningsklar villa i 1 plan! Skoledistriktet for nærværende adresse er den populære Engdalskolen, og herudover skal det nævnes, at der i kort afstand fra boligen er rigtig gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport, daginstitutioner, sport samt natursmukke milepæle, såsom områder omkring søerne Årslev Engsø og Brabrand Sø, skove, stier oplagt til gåture, løb, cykling mv. – samt skøn natur ved Langdalen og i Hans Broges Bakker ikke langt fra ejendommen. Ét af de Danmark smukkeste naturområder!
home byder velkommen til en skøn ejendom i og en dejlig boligoplevelse!

4Antal rum
1966Byggeår
2Antal toiletter
806 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.439 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,437 / 18.068 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700