Hundestedgårdsvej 14, 3390 Hundested

173 m2 villa

Kontant 2.295.000 kr.

Pænt vedligeholdt étplansvilla i roligt Hundested-kvarter


- Hundested

En stor børnefamilie får meget god plads for pengene i denne villa, hvor alle rum befinder sig i ét og samme overskuelige plan. Huset fremstår indflytningsklart og med en stor have til, ligesom adressen er på en lukket vej uden uvedkommende trafik.
Boligen indeholder fire soveværelser og kontor plus store opholdsrum, så I får masser af albuerum. Planløsningen er perfekt til jer, der vil indrette jer med en børneafdeling i den ene ende af huset og voksenafdeling i den modsatte ende. De voksne får eget soveværelse med skabsvæg og badeværelse. Børneafdelingen indeholder tre værelser og toilet. Det ene er lidt større end de andre, så I også har mulighed for at bo her tæt på børnene, mens de er små.
Imellem de to værelsesafdelinger ligger det store fælles opholdsområde med køkken, spisestue og en kæmpestor opholdsstue med plads til flere møbelgrupper og stadig masser af gulvplads. Vinduerne er store, så her er godt med lysindfald. For enden af stuen er der åbent ind til mindre rum, der er oplagt som kontor eller måske legerum. Det er også fra stuen, at man I kommer ud til den dejlige udestue via en skydedør. Her er der plads til at dække et stort frokostbord, når familien samles. Eller bare at hygge i dagligdagen, så snart solen har kastet blot et par stråler ind ad de store vinduer. Fra havestuen kommer I videre ud til terrasse og have. Desuden får I bryggers med direkte udgang til garagen.
Haven er nem og med flere hyggesteder til ophold, ligesom her er god plads til, at de små kan lege på plænen i baghaven, der er lukket fint af til naboerne på begge sider. Der er naturligvis også mulighed for at dyrke grøntsager og krydderurter, hvis det kommer til at krible i de grønne fingre. Foran huset er der plads til flere biler i den store indkørsel. I får også en garage med mulighed for et rummeligt værksted, ligesom der er flere praktiske skure på grunden.
Beliggenheden er tryg og familievenlig, da I får adresse på en lukket vej med rolige forhold og kort afstand til det meste her i herlige Hundested, der har så utroligt meget at byde på, også udover indkøbsmuligheder, skole og pasningsfaciliteter. Der sker meget omkring Hundested Havn, som I kan cykle til, og I får også særdeles fine bademuligheder. Desuden ligger Lynæs Havn og frister, hvis man er til aktiviteter på vandet.
1973
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
863 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.778 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,121 / 11.043 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Camilla Lohse
home Hundested

Salgschef

lohse@home.dk

88 20 92 80

88 20 92 80